vayking ارسال شده در 11 تیر، 1398 ارسال شده در 11 تیر، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [Ali]VayKinG نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: PriCe نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ProGamer18 رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ManageR مدارک شکایت: توضیحات: سلام توی عکس تولی ایشون کیل شد با هم کلنیش Death سریع تلپورت کرد بانک اومد مارو زد حتی توی عکس ها تایم هم مشخصه که ایشون واسه تاپ کلن همه کار میکنن و عکس بعدی یکی تو چت فحش داد منم ریپورتش دادم ایشونم منو کیک داد از سرور{خوده حسام گفنه بود ریپورت کیک نداره} و عکس بعدی ایشون منو میوت داد اون با من شوخی کرد منم به شوخی بش ی چیزی گفتم که اصلا فحش هم نبود 15 مین میوت شدم. این ادمین بیشتر دوست داره مارو فراری بده.درخاست مجازات و حسام ما تا کاری میکنیم یا تو زون کیلش میدیم کمتر از 20 ثانیه اونجاس با هم کلنی هاش ک برینگ میده هم زون هم بانک 1
Stormy ارسال شده در 11 تیر، 1398 ارسال شده در 11 تیر، 1398 من هم عضو کلن Turno هستم و PriCeچند باری وقتی کیف داشتم از نزدیکی من ظاهر شده و تعقیبم کرده تا کیل بده
SIR_AriaN ارسال شده در 11 تیر، 1398 ارسال شده در 11 تیر، 1398 در 10 ساعت قبل، mzm.1350 گفته است : من هم عضو کلن Turno هستم و PriCeچند باری وقتی کیف داشتم از نزدیکی من ظاهر شده و تعقیبم کرده تا کیل بده شما اول تریقه نوشتن توربو رو یاد بگیر ننویسی تارنو بعد شکایت کن ?
[LS].MKA83 ارسال شده در 11 تیر، 1398 ارسال شده در 11 تیر، 1398 سلام اگه ریپورت کیک نداره من هم مدرکی دارم که کسی ایشون رو ریپورت کرده و ایشون اون شخص رو کیک دادن .
Stormy ارسال شده در 11 تیر، 1398 ارسال شده در 11 تیر، 1398 در 7 ساعت قبل، SIR_AriaN گفته است : شما اول تریقه نوشتن توربو رو یاد بگیر ننویسی تارنو بعد شکایت کن ? خب غلط املاییه دیگه پیش میاد حواسم نبوده حتما کلن Turbo
[LS].MKA83 ارسال شده در 12 تیر، 1398 ارسال شده در 12 تیر، 1398 در 18 ساعت قبل، SIR_AriaN گفته است : شما اول تریقه نوشتن توربو رو یاد بگیر ننویسی تارنو بعد شکایت کن ? داداش شما هم طریقه نوشنتن طریقه رو یاد بگیر بعد بگو ( تریقه نه طریقه ) 3
Stormy ارسال شده در 12 تیر، 1398 ارسال شده در 12 تیر، 1398 @DrErrorو @Stoic ببخشید اگه میشه لطفا به این مطلب رسیدگی کنید و کمی با این abuse ها برخورد کنید این شکایت حتی بعد از گذشت چند روز هنوز رسیدگی نشده باتشکر از تیم آرناگیم در در ۱۳۹۸/۴/۱۱ در 18:47، SIR_AriaN گفته است : شما اول تریقه نوشتن توربو رو یاد بگیر ننویسی تارنو بعد شکایت کن ? خب غلط املاییه دیگه پیش میاد حواسم نبوده حتما کلن Turbo
ارسالهای توصیه شده