taha_deep ارسال شده در 7 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2022 سلام من یک درخواست دارم اسکور سرور بیارین پایین یا کم کنید من الان خیلی پلی دادم ولی هنوز ۵۰ اسکورم مثلا من دوست دارم پلیس شم رنک من ۵۰ و رنگ پلیس ۱۵۰ اکثر کسایی که اسکور بالا دارن یا رفیق آدمین یا ادمین یا هلپر یاخیر خیلی قدیمی هستن که با ادمین رفیقن شغل معدن که هیچ شغل چوب بری کلا هر ۱۰۰ چوب که ۲۰ مین زمان میخواد رو تند ترین حالت کلا ۹یا۸ اسکور میده خیلی کمه خیلی اصن نیو اکانت نمیشه بازی کرد. خسته شدیم بمولا /: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[NK].ArmorKING. ارسال شده در 7 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2022 دوست عزیز پک طلا رو یادت نره با طلا هایی ک ارنا تخفیف زده بخر برو تو سرور بزن shop/ بعد با طلا اسکور بگیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[NK].ArmorKING. ارسال شده در 7 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2022 من خودم 2k اسکور با طلا خریدم توعم امتحانش کن دوست عزیز? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده