vayking ارسال شده در 11 تیر، 1398 ارسال شده در 11 تیر، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: ProGamer18 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Adminstrator نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : 'VayKinG[Ali] رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ADMIN مدارک شکایت: توضیحات: با سلام شما برس بزار رنکت بیاد با سلا من تا sv اومدم دیدم ایشون الکی داره mute میده jail میده ناموسن برید ببینید چند تا کاین شده برید لاگ چک کنید اگه این هم کلنیش رو 1بار mute داده باشه من تو 1saat این همه مدرک گرفتم درخواست unrank time bala بدرود
vayking ارسال شده در 11 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 11 تیر، 1398 میای report میدیم میزنه ما رو کیک میده یعنی حق نداریم report بدیم ما تا حرف میزنیم میزنه 10mute میده
vayking ارسال شده در 11 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 11 تیر، 1398 من داشتم شکایتم رو کامل میکردم دیدم jailam و ایشون ccداده عجب گیری کردیما اینم مدرک لطفا اگه میشه اینو unrank daemi کنید
DrError مهمان ارسال شده در 11 تیر، 1398 ارسال شده در 11 تیر، 1398 درود ? منتظر ارعه دفاعیات ادمین ( Adminstrator@ ) طی ۲۴ ساعت اینده هستیم.
DrError مهمان ارسال شده در 12 تیر، 1398 ارسال شده در 12 تیر، 1398 درود طی مدارک ارسالی از سوی ادمین جایل شما و کیک شما صحیح بوده است. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده