Mr_Money ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Mr_Money نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: mahdi chaghameh va meow نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت:https://uupload.ir/view/bandicam_2022-07-18_14-27-44-852_trim_ve3h.mp4/ توضیحات: این مهدی اندرویده نه دمیج میخوره ن چیزی دوتایی تو ی ماشین افتادن به جون من اندروید به چه حقی تو فایتا شریک میشه یا دخالت میکنه وقتی اصلا دمیج نمیخوره ؟ لطفا رسیدگی کنید ادمین مربوطه: 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahdi_Caghameh ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 من خودم هم تو گوشی بازی میکنم هم تو pc Mahdi_Caghameh آیدی PC من اینه آیدی اندروید من Mahdi_Android هست لطفا قبل از اینکه مطما نشدی حرف نزن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Meoow ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 ی سوال دارم چجوری من میتونم این مهدی رو دمیج کنم و بعضی هاهم میتونن ولی تو نمیتونی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری