Mr_Money ارسال شده در 23 مهر، 2022 ارسال شده در 23 مهر، 2022 با سلام ما الان 4 روزه از شکایتمون میگذره که 450 میل پول من بردن طرفم از لاگ دیدن فهمیدن کیه نه بن شده نه پول من برگشت داده شده لطفا رسیدگی کنید دیگه این چ وعضشه مدرک دادم ثابتشم کردم دیگه چکار باید بکنم رسیدگی بشه ؟
.Black_Killer. ارسال شده در 23 مهر، 2022 ارسال شده در 23 مهر، 2022 در 1 ساعت قبل، Mr_Money گفته است : با سلام ما الان 4 روزه از شکایتمون میگذره که 450 میل پول من بردن طرفم از لاگ دیدن فهمیدن کیه نه بن شده نه پول من برگشت داده شده لطفا رسیدگی کنید دیگه این چ وعضشه مدرک دادم ثابتشم کردم دیگه چکار باید بکنم رسیدگی بشه ؟ با سلام و عرض ادب به پست شما هیچوقت رسیدگی نخواهد شد و علکی پست باز نکن و اسپم نده ??
Mr_Money ارسال شده در 23 مهر، 2022 سازنده ارسال شده در 23 مهر، 2022 در 18 ساعت قبل، arad1388arad13 گفته است : با سلام و عرض ادب به پست شما هیچوقت رسیدگی نخواهد شد و علکی پست باز نکن و اسپم نده ?? با سلام و عرض بی ادبی به تو هیچ ربطی نداره پس دخالت نکن نه رنکی داری نه جز استف هستی
A.R.Z ارسال شده در 23 مهر، 2022 ارسال شده در 23 مهر، 2022 در 5 ساعت قبل، Mr_Money گفته است : با سلام ما الان 4 روزه از شکایتمون میگذره که 450 میل پول من بردن طرفم از لاگ دیدن فهمیدن کیه نه بن شده نه پول من برگشت داده شده لطفا رسیدگی کنید دیگه این چ وعضشه مدرک دادم ثابتشم کردم دیگه چکار باید بکنم رسیدگی بشه ؟ درود. پست شما در حال رسیدگی است و لطفا اسپم ندید
Mr_Money ارسال شده در 23 مهر، 2022 سازنده ارسال شده در 23 مهر، 2022 در 3 دقیقه قبل، .Amir_KinG. گفته است : درود. پست شما در حال رسیدگی است و لطفا اسپم ندید داداش دیگه چقدر طول بکشه؟؟؟ چند روزه هی میگین رسیدگی میشه ولی نمیشه این بچه هم هی پرو تر میشه دیگه. مدارک که اثبات شده کاملا هم مشخص شده کار این بوده دزدیه پس چیزی ک حقشه سرش بیارید
ارسالهای توصیه شده