[021]SKaBaRD ارسال شده در 5 مرداد، 1401 ارسال شده در 5 مرداد، 1401 نام کاربری:[R]SKaBaRD[Z] نام اصلی:مهراب سن:17 مقدار امتیاز:3800 مقدار Play Time: پانزده روز(اکانت من یک سال پیش ساخته شد ولی یه مدت نبودم و دوباره بک دادم) هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف :کمک به نیو پلیر ها و رفع مشکلات پلیر ها توضیحات شما در رابطه با سرور :ب نظر من سرور آرنا گیم بهترین سرور CNR سمپه که حتی نیو پلیر ها هم میتونن به راحتی توی این سرور پلی بدن! تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید :کامل تا بحال در تیم استف بوده اید :خیر اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید :_ 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون : صبور_مودب_مفید_سخت کوش و .... اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید : سرور آرنا گیم بهترین سرور دزد و پلیس سمپه که بهترین جزعیات رو داره و به نظرم اگه یک ساعت تو این سرور پلی بدی جذبش میشی و دیگه ولکنش نمیشی! هر جایی هم که مشکلی داشتی من میتونم کمکت کنم!
Peace ارسال شده در 5 مرداد، 1401 ارسال شده در 5 مرداد، 1401 در 6 ساعت قبل، iSKaBaRD گفته است : نام کاربری:[R]SKaBaRD[Z] نام اصلی:مهراب سن:17 مقدار امتیاز:3800 مقدار Play Time: پانزده روز(اکانت من یک سال پیش ساخته شد ولی یه مدت نبودم و دوباره بک دادم) هدف شما از ورود به تیم هلپری و استف :کمک به نیو پلیر ها و رفع مشکلات پلیر ها توضیحات شما در رابطه با سرور :ب نظر من سرور آرنا گیم بهترین سرور CNR سمپه که حتی نیو پلیر ها هم میتونن به راحتی توی این سرور پلی بدن! تا چه اندازه با سرور آشنایی دارید :کامل تا بحال در تیم استف بوده اید :خیر اخرین رنکی که در تیم استف داشته اید :_ 5 جمله یا کلمه در مورد صفات و خصوصیات خودتون : صبور_مودب_مفید_سخت کوش و .... اگر بخواهید سرور را به کسی معرفی کنید چه چیزی به او میگویید : سرور آرنا گیم بهترین سرور دزد و پلیس سمپه که بهترین جزعیات رو داره و به نظرم اگه یک ساعت تو این سرور پلی بدی جذبش میشی و دیگه ولکنش نمیشی! هر جایی هم که مشکلی داشتی من میتونم کمکت کنم! درود اقا رضا پست درخواست هلپری گذاشته لطفا در این تاپیک درخواست هلپری دهید ? https://arenagame.ir/forum/topic/5591-join-the-staff-team-o_o/?do=findComment&comment=28639 1
ارسالهای توصیه شده