Mr_Money 7 ارسال شده در 5 مرداد 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Mr_Money نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[$]ShOoN[$] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: همه چی داخل عکس مشخص ادمین مربوطه: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 5 مرداد 1401 در ۱ ساعت قبل، Mr_Money گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Mr_Money نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[$]ShOoN[$] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: توضیحات: همه چی داخل عکس مشخص ادمین مربوطه: سلام و درود من در اونجا نتم ضعیف بود و قطع شد ولی مشکلی ندارم جایل بدید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 6 مرداد 1401 در 8 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود . با توجه به اینکه ایشون AFK شن بازم شما میتونید ایشونو کاف کنید بنابراین دلیل مشخصی برایAfk شدن ایشون نمیبینم. در صورتی که مدرکی از پینگ دارید قرار بدید. سلام و درود من در آنجا نتم ضعیف بود و قطع شد ولی مشکلی ندارم میتوانید جایل بدهید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].Ali 15 ارسال شده در 6 مرداد 1401 در 10 ساعت قبل، [$]ShOoN[$] گفته است : سلام و درود من در آنجا نتم ضعیف بود و قطع شد ولی مشکلی ندارم میتوانید جایل بدهید جایل? صحیح 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر