Mahdi_Caghameh 0 ارسال شده در 6 مرداد 1401 با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان من یه چیز میگم و تمام من کوچک ترین حرف میزنم منو از طریق تایپ ۱۰ دقیقه بن میکنه مثلا میگم دهنت در همین حد حالا فحش های ادمین @iSKaBaRD به من میگه cuf کنی مادرتو میگا..م الان عکس این حرف هم تو اینجا میزارم یعنی من تنها حرفی که میزنم واقعا برای این سرور متاسف هستم که منی که صبح تا شب دارم تو این سرور بازی میکنم رو اینجوری حرف میزنید الان من این حرفو زده بودم از صد جا بنم میکرد واقعا متاسفم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 46 ارسال شده در 6 مرداد 1401 در 31 دقیقه قبل، Mahdi_Caghameh گفته است : با عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان من یه چیز میگم و تمام من کوچک ترین حرف میزنم منو از طریق تایپ ۱۰ دقیقه بن میکنه مثلا میگم دهنت در همین حد حالا فحش های ادمین @iSKaBaRD به من میگه cuf کنی مادرتو میگا..م الان عکس این حرف هم تو اینجا میزارم یعنی من تنها حرفی که میزنم واقعا برای این سرور متاسف هستم که منی که صبح تا شب دارم تو این سرور بازی میکنم رو اینجوری حرف میزنید الان من این حرفو زده بودم از صد جا بنم میکرد واقعا متاسفم ببین داش یا اون نو دمیج آف کن بیا سرور یا بمولا یه مدرک توپ اکی میکنم میزارم سایت بن شی ن با اره دمیج میشی ن با گان اصن هیچ جوره دمیج نمیخوری همینجوری میای کاف میکنی میری ////: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
L90 9 ارسال شده در 7 مرداد 1401 در 8 ساعت قبل، iSKaBaRD گفته است : ببین داش یا اون نو دمیج آف کن بیا سرور یا بمولا یه مدرک توپ اکی میکنم میزارم سایت بن شی ن با اره دمیج میشی ن با گان اصن هیچ جوره دمیج نمیخوری همینجوری میای کاف میکنی میری ////: دادا ولش کن xD به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]Mahdi[] 60 ارسال شده در 7 مرداد 1401 در 10 ساعت قبل، iSKaBaRD گفته است : ببین داش یا اون نو دمیج آف کن بیا سرور یا بمولا یه مدرک توپ اکی میکنم میزارم سایت بن شی ن با اره دمیج میشی ن با گان اصن هیچ جوره دمیج نمیخوری همینجوری میای کاف میکنی میری ////: درود دقیقا با هیچ دمیج نمیشه 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_Caghameh 0 ارسال شده در 7 مرداد 1401 باشه اوکیه مدرک جور کن فیلم بگیر اگه تو فیلم تیرت به من خورد و صدای دمیج اومد اگه نموردم من این بازی رو حذف میکنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر