Mahdi_Caghameh 0 ارسال شده در 6 مرداد 1401 سلام من چیت یبار تو زندگیم زدم بن شدم دستتون هم درد نکنه ولی خودتون همتون چیت زدید هیچ اشکالی نداره خب همه باید هم سطح باشیم یعنی چی چیت تلپورت میزنی خانم : @iTiNa من دارم میزنمش اون تلپورت میکنه یه شهر دیگه یعنی چی آخه خواهشن اینا رو بن کنید حالا این هیچی وقتی cuf هم میکنمش یه کاری میکنه باگ بخوریم باید یاور خروج و ورود شد تروخدا نکنید از ایم کارها اگه مجازه منم پاشم چیت بزنم? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 46 ارسال شده در 6 مرداد 1401 در 28 دقیقه قبل، Mahdi_Caghameh گفته است : سلام من چیت یبار تو زندگیم زدم بن شدم دستتون هم درد نکنه ولی خودتون همتون چیت زدید هیچ اشکالی نداره خب همه باید هم سطح باشیم یعنی چی چیت تلپورت میزنی خانم : @iTiNa من دارم میزنمش اون تلپورت میکنه یه شهر دیگه یعنی چی آخه خواهشن اینا رو بن کنید حالا این هیچی وقتی cuf هم میکنمش یه کاری میکنه باگ بخوریم باید یاور خروج و ورود شد تروخدا نکنید از ایم کارها اگه مجازه منم پاشم چیت بزنم? با سلام اولا ایشون رنکشون ادمینه و چیت تلپورت هک نزده با استفاده از سی ام دی های رنک ادمینی تلپورت شدن! دوما شما چیت نو دمیج زدید و داشتید این پلیر رو کیل میدادید و ایشون نمیتونه وایسه نگا کنه شما با نو دمیج کیلش کنین! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]Mahdi[] 60 ارسال شده در 7 مرداد 1401 در 10 ساعت قبل، Mahdi_Caghameh گفته است : سلام من چیت یبار تو زندگیم زدم بن شدم دستتون هم درد نکنه ولی خودتون همتون چیت زدید هیچ اشکالی نداره خب همه باید هم سطح باشیم یعنی چی چیت تلپورت میزنی خانم : @iTiNa من دارم میزنمش اون تلپورت میکنه یه شهر دیگه یعنی چی آخه خواهشن اینا رو بن کنید حالا این هیچی وقتی cuf هم میکنمش یه کاری میکنه باگ بخوریم باید یاور خروج و ورود شد تروخدا نکنید از ایم کارها اگه مجازه منم پاشم چیت بزنم? درود 1 طبق فرم شکایت کنید 2 با مدرک صحبت کنید ! 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[X]ZoKo[D] 3 ارسال شده در 8 مرداد 1401 در در 7 مرداد 1401 در 01:28، Mahdi_Caghameh گفته است : سلام من چیت یبار تو زندگیم زدم بن شدم دستتون هم درد نکنه ولی خودتون همتون چیت زدید هیچ اشکالی نداره خب همه باید هم سطح باشیم یعنی چی چیت تلپورت میزنی خانم : @iTiNa من دارم میزنمش اون تلپورت میکنه یه شهر دیگه یعنی چی آخه خواهشن اینا رو بن کنید حالا این هیچی وقتی cuf هم میکنمش یه کاری میکنه باگ بخوریم باید یاور خروج و ورود شد تروخدا نکنید از ایم کارها اگه مجازه منم پاشم چیت بزنم? هنوز نمیدونی تو ادمین چیکارا میکنه تو سایت پست میزاری؟? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر