Mahdi_Caghameh 0 ارسال شده در 7 مرداد 1401 سلام دوستان کسانی که میگن من no Dmg هستم با مدرک حرف بزنید فیلم بگیرید اگه صدا dmg اومد بعد جونم کم نشد من این بازی رو حذف میکنم ولی اگه تو فیلم منو زدید ولی صدای dmg نیومد این مشکل نت هست ما داریم کالاف دیوتی بازی نمیکنیم که تمام تیر ها بهمون بخوره بگیر نگیر داره من خودم هم همینطوری هم شما رو میزنم ولی صدا dmg نمیاد این به این دلیل نیست که شما چیت زدید این مشکل نت هست دوباره دارم میگم اگه میگید منو میزنید و صدای dmg میاد و جونم کم نمیشه فیلم بگیرید بزارید سایت منم تگ کنید من رسما خودم این بازی رو حذف میکنم تمام... به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]Mahdi[] 60 ارسال شده در 7 مرداد 1401 در 8 دقیقه قبل، Mahdi_Caghameh گفته است : سلام دوستان کسانی که میگن من no Dmg هستم با مدرک حرف بزنید فیلم بگیرید اگه صدا dmg اومد بعد جونم کم نشد من این بازی رو حذف میکنم ولی اگه تو فیلم منو زدید ولی صدای dmg نیومد این مشکل نت هست ما داریم کالاف دیوتی بازی نمیکنیم که تمام تیر ها بهمون بخوره بگیر نگیر داره من خودم هم همینطوری هم شما رو میزنم ولی صدا dmg نمیاد این به این دلیل نیست که شما چیت زدید این مشکل نت هست دوباره دارم میگم اگه میگید منو میزنید و صدای dmg میاد و جونم کم نمیشه فیلم بگیرید بزارید سایت منم تگ کنید من رسما خودم این بازی رو حذف میکنم تمام... درود داداش من خودم فیلم دمیج نشدن ماشینتو دارم ولی به دلیل نداشتن نت نمیتونم اپلو کنم چین نو دمیج 100000 تا مدل داره 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 7 مرداد 1401 در 1 ساعت قبل، Mahdi_Caghameh گفته است : سلام دوستان کسانی که میگن من no Dmg هستم با مدرک حرف بزنید فیلم بگیرید اگه صدا dmg اومد بعد جونم کم نشد من این بازی رو حذف میکنم ولی اگه تو فیلم منو زدید ولی صدای dmg نیومد این مشکل نت هست ما داریم کالاف دیوتی بازی نمیکنیم که تمام تیر ها بهمون بخوره بگیر نگیر داره من خودم هم همینطوری هم شما رو میزنم ولی صدا dmg نمیاد این به این دلیل نیست که شما چیت زدید این مشکل نت هست دوباره دارم میگم اگه میگید منو میزنید و صدای dmg میاد و جونم کم نمیشه فیلم بگیرید بزارید سایت منم تگ کنید من رسما خودم این بازی رو حذف میکنم تمام... سلام این هم مدرک نو دمیج شما https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۲۹_۱۵۲۹۳۴۸۳۲_h0b.mp4/ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_Caghameh 0 ارسال شده در 7 مرداد 1401 سلام باهوش حالا خوبه تو فیلم هم مشخصه نت من ضعیف بود اگه نت ضعیف باشه دمیج نمیشه بعدشم آهنگ گذاشتی مثلا میخوای بگی دمیج شده ولی اگه دمیج بشم صدا دمیج میاد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر