pelastik ارسال شده در 31 مهر، 2022 ارسال شده در 31 مهر، 2022 نام کاربری کسی که شکایت دارد: pooooofak نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: iSKaBaRD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : IRagnar رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Admin مدارک شکایت: توضیحات: درخواست مدرک + دلیل الکی برای کیک درخواست ان رنک این پلیر @iErFaN
[021]SKaBaRD ارسال شده در 31 مهر، 2022 ارسال شده در 31 مهر، 2022 در ۱ ساعت قبل، pooooofak گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: pooooofak نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: iSKaBaRD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : IRagnar رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Admin مدارک شکایت: توضیحات: درخواست مدرک + دلیل الکی برای کیک درخواست ان رنک این پلیر @iErFaN داری جلو اون همه پلیر ب من و رلم توهین میکنی انتظار داری بشینم نگا کنم؟ XDD زور بزن تهش ی وارن میگیرم D:
Peace ارسال شده در 31 مهر، 2022 ارسال شده در 31 مهر، 2022 در 6 دقیقه قبل، iSKaBaRD گفته است : داری جلو اون همه پلیر ب من و رلم توهین میکنی انتظار داری بشینم نگا کنم؟ XDD زور بزن تهش ی وارن میگیرم ? درود خوب توهین کنه باید میوت بدی نه کیک ! بد نیست بخونید
[021]SKaBaRD ارسال شده در 31 مهر، 2022 ارسال شده در 31 مهر، 2022 در 27 دقیقه قبل، [M].N گفته است : درود خوب توهین کنه باید میوت بدی نه کیک ! بد نیست بخونید چند بار میوت دادم باز با پرویی توهین میکنه!
KuRoSh ارسال شده در 31 مهر، 2022 ارسال شده در 31 مهر، 2022 در 24 دقیقه قبل، iSKaBaRD گفته است : چند بار میوت دادم باز با پرویی توهین میکنه! حق کیک نداری .
ارسالهای توصیه شده