pelastik ارسال شده در 9 مرداد، 1401 ارسال شده در 9 مرداد، 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: pooooofak نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: iSKaBaRD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : IRagnar رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Admin مدارک شکایت: توضیحات: درخواست مدرک + دلیل الکی برای کیک درخواست ان رنک این پلیر @iErFaN
[021]SKaBaRD ارسال شده در 9 مرداد، 1401 ارسال شده در 9 مرداد، 1401 در ۱ ساعت قبل، pooooofak گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: pooooofak نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: iSKaBaRD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : IRagnar رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Admin مدارک شکایت: توضیحات: درخواست مدرک + دلیل الکی برای کیک درخواست ان رنک این پلیر @iErFaN داری جلو اون همه پلیر ب من و رلم توهین میکنی انتظار داری بشینم نگا کنم؟ XDD زور بزن تهش ی وارن میگیرم D:
Peace ارسال شده در 9 مرداد، 1401 ارسال شده در 9 مرداد، 1401 در 6 دقیقه قبل، iSKaBaRD گفته است : داری جلو اون همه پلیر ب من و رلم توهین میکنی انتظار داری بشینم نگا کنم؟ XDD زور بزن تهش ی وارن میگیرم ? درود خوب توهین کنه باید میوت بدی نه کیک ! بد نیست بخونید
[021]SKaBaRD ارسال شده در 9 مرداد، 1401 ارسال شده در 9 مرداد، 1401 در 27 دقیقه قبل، [M].N گفته است : درود خوب توهین کنه باید میوت بدی نه کیک ! بد نیست بخونید چند بار میوت دادم باز با پرویی توهین میکنه!
KuRoSh ارسال شده در 9 مرداد، 1401 ارسال شده در 9 مرداد، 1401 در 24 دقیقه قبل، iSKaBaRD گفته است : چند بار میوت دادم باز با پرویی توهین میکنه! حق کیک نداری .
ارسالهای توصیه شده