iSKaBaRD 81 ارسال شده در 11 مرداد 1401 ایشون من و یک پلیر دیگه رو به دلیل DM جیل دادن در صورتی که DM ینی یه پلیر بدون وانتد یا وانتد زیر چهار به یک پلیر وانتد دار دمیج بده یا کیلش بده و یا برعکس ولی من این کارو نکردم! مدرک: اگر ایشون مدرکی دارن که ثابت کنه من بدون وانتد به ایشون دمیج دادم آپلود کنه! پلنت هام به خاطر جیل ایشون روت شدن و 18 میلیون هم ضرر کردم! ممنون میشم مجازات لازم اعمال بشه! 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
(SPR)ALIARA$$ 6 ارسال شده در 11 مرداد 1401 پلیر محترم شما و دوستتون با ماشین dumber 1 که استفاده از اون در سطح شهر ممنوع است استفاده کردید و 4 تا از ماشینای بنده رو ترکوندید که ابوز هست! وقتی قوانینو بلد نیستین بازی نکنین! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 81 ارسال شده در 11 مرداد 1401 در 4 دقیقه قبل، (SPR)ALIARA$$ گفته است : پلیر محترم شما و دوستتون با ماشین dumber 1 که استفاده از اون در سطح شهر ممنوع است استفاده کردید و 4 تا از ماشینای بنده رو ترکوندید که ابوز هست! وقتی قوانینو بلد نیستین بازی نکنین! فشار با موفقیت .... هیچی ولش کن شما به دلیل DM بنده رو جیل دادید اگر مدرکی از DM بنده دارید لطفا اپلود کنید در غیر صورت لطفا اسپم نکنید تا ادمین های مربوطه رسیدگی کنن با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[X]ZoKo[D] 3 ارسال شده در 11 مرداد 1401 در ۱ ساعت قبل، iSKaBaRD گفته است : فشار با موفقیت .... هیچی ولش کن شما به دلیل DM بنده رو جیل دادید اگر مدرکی از DM بنده دارید لطفا اپلود کنید در غیر صورت لطفا اسپم نکنید تا ادمین های مربوطه رسیدگی کنن با تشکر بررسی کن @AghaErFaN به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
(SPR)ALIARA$$ 6 ارسال شده در 11 مرداد 1401 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
(SPR)ALIARA$$ 6 ارسال شده در 11 مرداد 1401 ایشونم شاهد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
(SPR)ALIARA$$ 6 ارسال شده در 11 مرداد 1401 در زمن شما به اندازه 25 مبل بهم زرر زدید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 81 ارسال شده در 12 مرداد 1401 @AghaErFaN ایشون مدرکی ندارن که ثابت کنه من بدون وانتد به ایشون دمیج زدم رسیدگی نمیکنید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 81 ارسال شده در 13 مرداد 1401 در 19 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود بر شما. با توجه به غیر مجاز بودن وسیله مذکور ( با دستورات /acar و .. ) امکان اسپاون کردن این وسیله غیر مجاز می باشد. و با توجه به فعالیت @iSKaBaRD با این وسیله در سطح شهر ; جیل ادمین صحیح بوده. اما 18 ساعت فرصت برای ارائه مدرک دی ام @WIZARD__PRO @(SPR)ALIARA$$ زین پس از دلیل های صحیح برای سی ام دی های خود استفاده کنید و قوانین رو مطالعه کنید. الان 19 ساعت رد شده و ایشون مدرکی برای اثبات DM کردن بنده ندارن نمیخاید رسیدگی کنید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر