_RedBull_ 4 ارسال شده در 13 مرداد 1401 ایشون منو mute va kick دادن . name @IRGANGSTER fdcplj unrunk به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_RedBull_ 4 ارسال شده در 13 مرداد 1401 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_RedBull_ 4 ارسال شده در 13 مرداد 1401 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_RedBull_ 4 ارسال شده در 13 مرداد 1401 با سلام ایشون منو دوباره kick دادند و به من فحش دادند به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KuRoSh 39 ارسال شده در 13 مرداد 1401 درود ! هر 3 تا عکس در یک زمان بوده اگر مدرکی از 2 بار کیک دادن من دارید لطفا بگذارید . @iErFaN پلیر مورد نظر به خاطر توهین به سرور کیک شدن . در صورت نیاز بگیدتا 24 ساعت دیگه مدرک بدم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]Mahdi[] 60 ارسال شده در 13 مرداد 1401 در 18 دقیقه قبل، IRagnar گفته است : درود ! هر 3 تا عکس در یک زمان بوده اگر مدرکی از 2 بار کیک دادن من دارید لطفا بگذارید . @iErFaN پلیر مورد نظر به خاطر توهین به سرور کیک شدن . در صورت نیاز بگیدتا 24 ساعت دیگه مدرک در 18 دقیقه قبل، IRagnar گفته است : درود ! هر 3 تا عکس در یک زمان بوده اگر مدرکی از 2 بار کیک دادن من دارید لطفا بگذارید . @iErFaNنظر به خاطر توهین به سرور کیکورت نیاز بگیدتا 24 ساعت دیگه مدرک بدم درود شما باید با reason درست کیک بدید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]Mahdi[] 60 ارسال شده در 13 مرداد 1401 در ۱ ساعت قبل، WIZARD__PRO گفته است : با سلام ایشون منو دوباره kick دادند و به من فحش دادند درود شما ۳ عکستون در یک زمان بوده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[X]ZoKo[D] 3 ارسال شده در 13 مرداد 1401 در 1 ساعت قبل، WIZARD__PRO گفته است : با سلام ایشون منو دوباره kick دادند و به من فحش دادند بنده ام شاهدم که این @IRagnarکاملان بی دلیل و با فشار این شخصو کیک داده و منم درخواست انرنکشو دارم! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 75 ارسال شده در 13 مرداد 1401 در 10 دقیقه قبل، iTiNa گفته است : بنده ام شاهدم که این @IRagnarکاملان بی دلیل و با فشار این شخصو کیک داده و منم درخواست انرنکشو دارم! @AghaErFaN درخاست رسیدگی! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KuRoSh 39 ارسال شده در 13 مرداد 1401 در 45 دقیقه قبل، iTiNa گفته است : بنده ام شاهدم که این @IRagnarکاملان بی دلیل و با فشار این شخصو کیک داده و منم درخواست انرنکشو دارم! این پست به شما مربوط میشه که دخالت میکنید ؟؟؟ میدونی دخالت در پست warn در سایت داره دیگه ن؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر