Silver_Gunslinger ارسال شده در 4 آبان، 2022 ارسال شده در 4 آبان، 2022 ایشون منو mute va kick دادن . name @IRGANGSTER fdcplj unrunk
Silver_Gunslinger ارسال شده در 4 آبان، 2022 سازنده ارسال شده در 4 آبان، 2022 با سلام ایشون منو دوباره kick دادند و به من فحش دادند
KuRoSh ارسال شده در 4 آبان، 2022 ارسال شده در 4 آبان، 2022 درود ! هر 3 تا عکس در یک زمان بوده اگر مدرکی از 2 بار کیک دادن من دارید لطفا بگذارید . @iErFaN پلیر مورد نظر به خاطر توهین به سرور کیک شدن . در صورت نیاز بگیدتا 24 ساعت دیگه مدرک بدم
_mohsen_ ارسال شده در 4 آبان، 2022 ارسال شده در 4 آبان، 2022 در 18 دقیقه قبل، IRagnar گفته است : درود ! هر 3 تا عکس در یک زمان بوده اگر مدرکی از 2 بار کیک دادن من دارید لطفا بگذارید . @iErFaN پلیر مورد نظر به خاطر توهین به سرور کیک شدن . در صورت نیاز بگیدتا 24 ساعت دیگه مدرک در 18 دقیقه قبل، IRagnar گفته است : درود ! هر 3 تا عکس در یک زمان بوده اگر مدرکی از 2 بار کیک دادن من دارید لطفا بگذارید . @iErFaNنظر به خاطر توهین به سرور کیکورت نیاز بگیدتا 24 ساعت دیگه مدرک بدم درود شما باید با reason درست کیک بدید
_mohsen_ ارسال شده در 4 آبان، 2022 ارسال شده در 4 آبان، 2022 در ۱ ساعت قبل، WIZARD__PRO گفته است : با سلام ایشون منو دوباره kick دادند و به من فحش دادند درود شما ۳ عکستون در یک زمان بوده
iMmaD ارسال شده در 4 آبان، 2022 ارسال شده در 4 آبان، 2022 در 1 ساعت قبل، WIZARD__PRO گفته است : با سلام ایشون منو دوباره kick دادند و به من فحش دادند بنده ام شاهدم که این @IRagnarکاملان بی دلیل و با فشار این شخصو کیک داده و منم درخواست انرنکشو دارم!
[021]SKaBaRD ارسال شده در 4 آبان، 2022 ارسال شده در 4 آبان، 2022 در 10 دقیقه قبل، iTiNa گفته است : بنده ام شاهدم که این @IRagnarکاملان بی دلیل و با فشار این شخصو کیک داده و منم درخواست انرنکشو دارم! @AghaErFaN درخاست رسیدگی!
KuRoSh ارسال شده در 4 آبان، 2022 ارسال شده در 4 آبان، 2022 در 45 دقیقه قبل، iTiNa گفته است : بنده ام شاهدم که این @IRagnarکاملان بی دلیل و با فشار این شخصو کیک داده و منم درخواست انرنکشو دارم! این پست به شما مربوط میشه که دخالت میکنید ؟؟؟ میدونی دخالت در پست warn در سایت داره دیگه ن؟
ارسالهای توصیه شده