KuRoSh 39 ارسال شده در 13 مرداد 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد:IRagnar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @iSKaBaRD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : all players رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Admin مدارک شکایت: توضیحات: همه چی معلومه @iErFaN درخواست ان رنک این ادمین به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 81 ارسال شده در 13 مرداد 1401 در 4 دقیقه قبل، IRagnar گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:IRagnar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @iSKaBaRD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : all players رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Admin مدارک شکایت: توضیحات: همه چی معلومه @iErFaN درخواست ان رنک این ادمی سطحو نیگا فیک میزنن بدبختا???? مدرکی داری ک ثابت کنه من اصن این ساعت تو سرور بودم؟ ??? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 81 ارسال شده در 13 مرداد 1401 @AghaErFaN این پلیر از سطح فشار ک مدارک من کامل بوده رفته فیک زده در صورتی ک من اصن این ساعت تو سرور نبودم اگر مدرکی داشته باشه ک من این ساعت تو سرور بودم حاضرم یه تایمی آن رنک شم ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
KuRoSh 39 ارسال شده در 13 مرداد 1401 @iErFaN اگه میتونید log رو چک کنید اگه فیک زده باشم vacban بده. همچنین هلپر trust تو سرور بود اگه میتونه بیاد شاهد باشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[X]ZoKo[D] 3 ارسال شده در 13 مرداد 1401 در 49 دقیقه قبل، IRagnar گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:IRagnar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @iSKaBaRD نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : all players رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Admin مدارک شکایت: توضیحات: همه چی معلومه @iErFaN درخواست ان رنک این ادمین این تایم اصن اسکابارد تو گیم نبوده من حاضر بودم که این متنو این ادم زد !!! این چند پلیر ازش شکایت کردن برای abuse بی ادبی و غیره درخواس انرنک این پلیر بی جنبه و حتی بن! @AghaErFaN @iErFaN به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر