_RedBull_ 4 ارسال شده در 13 مرداد 1401 @iErFaN ایشون وقتی از من و @Mr_.Money کلاه برداری شد @arad1399arad1389 را با acc های دیگش بن و ریست اموال نکرد. در خواست full unrunk دارم . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_RedBull_ 4 ارسال شده در 13 مرداد 1401 ایشون بسیار بسیار ادم رشوه خواری هست به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_RedBull_ 4 ارسال شده در 13 مرداد 1401 cheater میاره clan و کلنش تو top اول میشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 75 ارسال شده در 13 مرداد 1401 در هم اکنون، WIZARD__PRO گفته است : cheater میاره clan و کلنش تو top اول میشه ?????? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 75 ارسال شده در 13 مرداد 1401 جالب بود خوشمان آمد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 13 مرداد 1401 در ۱ ساعت قبل، WIZARD__PRO گفته است : @iErFaN ایشون وقتی از من و @Mr_.Money کلاه برداری شد @arad1399arad1389 را با acc های دیگش بن و ریست اموال نکرد. در خواست full unrunk دارم . سلام و عرض ادب اگر شما پارادوکس هستید اگر یادتون باشه من پول شما را پس داده بودم و بخواطر همین آن بن شدم و ریست اموال هم نشدم در ضمن آقا عرفان من رو آن بن نکرد سازنده سرور محمد رضا من رو آن بن کرد پس لطفا اسپم نکنید و ساکت باشید ?️ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 13 مرداد 1401 در 1 ساعت قبل، WIZARD__PRO گفته است : @iErFaN ایشون وقتی از من و @Mr_.Money کلاه برداری شد @arad1399arad1389 را با acc های دیگش بن و ریست اموال نکرد. در خواست full unrunk دارم . در ضمن اسمم هم اشتباه تگ کردی ???? باید میزدی @[$](ShOoN)= به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر