morteza1380 ارسال شده در 23 مرداد، 1401 ارسال شده در 23 مرداد، 1401 پلیر استرانگر فقط خواستم بگم من اگه دختره بیوه 60 ساله هم داشتم به تو یکی نمیدادم !! چون تو جی تی ای هم نمیتونی owner باشی چه برسه به واقعیت هنوز نمیدونی وقتی pc run mikoni الت سمپو نگه داری میتونی با موبایل وارد بازی بشی دیگ چی بگم بهت؟؟؟ بعد اصلا اونم به کنار اون موقع که تو منو بن دادی اصن با موبایلم داخل نبودم و بعد از دوئلی که کسیو نکشتم با اندروید موبایلو خارج کردم و فقط pc داخل سرور بود دیگه با شخصی با اون لحن صحبت کردن مشخصه چی به بار میاد دیگ !!! هرموقع یا هرجایی خواستی ادمین بشی اول یخورده درمورد اینکه چیکار باید بکنی بخون ? تیم استیف البته به شما حق میدم که این شخص حمایت کنید چون بلاخره owner سرور هستش ولی من سیاستم بر اینه که حتی اگه شخص خاطی چیت هم داشته باشه نباید پلیر بن بشه مخصوصا پلیر ای که تو سرور خرید زده و باعث پیشرفت سرور شده نه اینکه از سرور رونده بشه و بره ی سرور دیگ پلی بده!! علت این کاهش عضو ها یکیش همین آقاست #بی_سوادی_owner اگه برگردم به 4 شب قبل هیچ موقع پول به خرید tala تو این سرور نمیدادم چون ی کسی owner شده که واقعا نمیدونه هنوز فرق چیت با pc_ mpbile چیه!! والا من بخدا وقتی بنم داد اصلا چیت نداشتم @AraZel اگه سرور رو میفروشی تا 10 میلیون میخرمش
[_KrIpToN_] ارسال شده در 24 مرداد، 1401 ارسال شده در 24 مرداد، 1401 سلام و درود پلیر عزیز وقتی شما با pc در داخل بازی هستید چرا باید با اسلحه ها dmg نشید؟ خودتون اولشگفتید که با موبایل هستید بدش هم من چک موبالتون دادم دیدم نیستید و dmg نمیشید ! بعدش بهتون گفتم که شما با pc هستی و dmg نمیشی گفتی اره من با pc ام! شاهد های چیت های aim و no dmg تو اقایون MR BUG و ARNOLD بودن ! چندین بار گفتن بن بده من ندادم و بهتون هشدار دادم اونو ببندید اما شما گوش نکردیددر نتیجه بن شدید! انقدر برای خودتون ارزش قاعل باشید که دروغ نگید!
Peace ارسال شده در 24 مرداد، 1401 ارسال شده در 24 مرداد، 1401 در 2 دقیقه قبل، (SPR)ALIARA$$ گفته است : سلام و درود پلیر عزیز وقتی شما با pc در داخل بازی هستید چرا باید با اسلحه ها dmg نشید؟ خودتون اولشگفتید که با موبایل هستید بدش هم من چک موبالتون دادم دیدم نیستید و dmg نمیشید ! بعدش بهتون گفتم که شما با pc هستی و dmg نمیشی گفتی اره من با pc ام! شاهد های چیت های aim و no dmg تو اقایون MR BUG و ARNOLD بودن ! چندین بار گفتن بن بده من ندادم و بهتون هشدار دادم اونو ببندید اما شما گوش نکردیددر نتیجه بن شدید! انقدر برای خودتون ارزش قاعل باشید که دروغ نگید! درود دخالت نیست اما شما باید برای هر سی ام دی زدنتون مدرک تهیه کنید.
[_KrIpToN_] ارسال شده در 24 مرداد، 1401 ارسال شده در 24 مرداد، 1401 یکی از شاهدان ماجرا فیلم داره بیاد sv میگم بندازه سایت
morteza1380 ارسال شده در 24 مرداد، 1401 سازنده ارسال شده در 24 مرداد، 1401 در 14 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود بر شما. ادمین @_StRaNgEr_ مثل شما از شاپ سرور رنک خریداری کردند و جزء استف آرناگیم حساب نمی شوند. بنابراین در صورت مشاهده هرگونه سو استفاده از رنک ، وقتی پلیری داخل سایت شکایت کنه ، بنده یا سایر افراد که جزء استف هستیم طبق قانون برای برخورد های لازم اقدام می کنیم. ( شامل برکناری از رنک مذکور یا جریمه های دیگر ... ) اکنون که بنده مسئول رسیدگی به انجمن و سرور هستم با نهایت توان در تلاشم تا هیچ فرقی بین پلیر های کلنم و سایر افراد نباشه و هیچ پارتی بازیی صورت نگیره ! @_StRaNgEr_ لطفا طی 15 ساعت آینده مدارک مربوطه و دفاعیات لازم رو ارسال کنید. سلام عرفان جان ممنونم که رسیدگی میکنید من کامل موضوع رو توضیح دادم و میخواستم در جریان باشید که پلیر استرانگر وقتی من رو اتک کردن و دیدن اتک نخوردم دفعه اول تو دوئل بودم با آقای مر باگ که گفتم با موبایل هستم و اتک نمیخورم!!! و بعدش دوباره با پی سی اومدم داخل و دستگیرشون کردم فک نمیکردم بخواد بن کنه!! چون وقتی من با پی سی داخل بودم ۴ بار کیل شدم نمیدونم ادمین استرانگر چطور میگه من چیت زدم!!این رو هم بگم که یکبار وقتی به من حمله کردن من الت وتب کردم و afk شدم که بهشون هم گفتم که بخاطر اون بوده که یکبار اتک نخوردم وگرنه منو اون سه نفر کیل لیست کردن!!! من اصلا کاری با mr bug یا arnold ندارم که هر دو چیت روشن کرده بودن فقط مشکلم اینه که من از شاپ رنک ادمینی خریده بودم و بخاطر این آقا ۳ روز بن شدم و از دست دادم
morteza1380 ارسال شده در 24 مرداد، 1401 سازنده ارسال شده در 24 مرداد، 1401 در 15 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود بر شما. ادمین @_StRaNgEr_ مثل شما از شاپ سرور رنک خریداری کردند و جزء استف آرناگیم حساب نمی شوند. بنابراین در صورت مشاهده هرگونه سو استفاده از رنک ، وقتی پلیری داخل سایت شکایت کنه ، بنده یا سایر افراد که جزء استف هستیم طبق قانون برای برخورد های لازم اقدام می کنیم. ( شامل برکناری از رنک مذکور یا جریمه های دیگر ... ) اکنون که بنده مسئول رسیدگی به انجمن و سرور هستم با نهایت توان در تلاشم تا هیچ فرقی بین پلیر های کلنم و سایر افراد نباشه و هیچ پارتی بازیی صورت نگیره ! @_StRaNgEr_ لطفا طی 15 ساعت آینده مدارک مربوطه و دفاعیات لازم رو ارسال کنید. اقای استرانگر مدارکشون رو ارسال کردند؟؟ عرفان جان من الان بخاطر یک اتهام 3 روز هستش که بن شدم!! الان مجبورم برم سرور های دیگ بازی کنم تا فردا و همینطور تایم پکیجی که خریداری کردم هم داره میگذره
morteza1380 ارسال شده در 24 مرداد، 1401 سازنده ارسال شده در 24 مرداد، 1401 این وسط آقای Stranger هیچ مجازاتی جز آنرنک شدن شامل حالش نمیشه و فقط این وسط من متضرر شدم و ایشون حتی در صورت ارائه ندادن مدارک فقط آنرنک میشه ولی من که 3 روز نتونستم وارد سرور بشم و score جمع کنم یا و همینطور 3 روز از وقت بنده رو زایل شد و همینطور اون شب به عبارتی فقط من بارها کیل لیست شدم فقط دیگه بیشتر از این نمیخوام کشش بدم فقط میخوام به سرور برگردم و دوستانم رو هم بیارم و از بازی کردن در سرور لذت ببرم خواهشم اینه جلوی این اتفاقات رو بگیرین
morteza1380 ارسال شده در 24 مرداد، 1401 سازنده ارسال شده در 24 مرداد، 1401 در هم اکنون، GodGamerIran گفته است : @[.AQa.ErFaN.] فکر میکنم نیستن 1
morteza1380 ارسال شده در 24 مرداد، 1401 سازنده ارسال شده در 24 مرداد، 1401 در هم اکنون، GodGamerIran گفته است : بنده خودم بهشون سریعا اطلاعات میدم شما یکم صبور باشید و از اسپم و کل کل در انجمن خودداری کنید که مجازات خودشو داره نه بنده دیگ در انجمن مطلبی ارائه نمیدم و منتظر حکم میمونم
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری