[BM].ALiKhATaR 176 ارسال شده در 2 شهریور 1401 شاکی : @[FB].Travis خاطی : @Communist شاهدان : FrienDlyFamiLy مدارک : توضیحات : باز این رنک گیرش اومد شروع به بن دادن کرد من همه ی فایت هامو رو فیلمم بیاد فیلم اپ کنه منم اپ کنم اگه Unrank Bye 2 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].ALiKhATaR 176 ارسال شده در 2 شهریور 1401 خودت میدونی چه کنی @ErFaWn 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].ALiKhATaR 176 ارسال شده در 3 شهریور 1401 در 1 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : باتوجه به سابقه شما در استفاده از چیت ، به احتمال بالا بن ادمین صحیح بوده. اما موضوع در حال بررسی می باشد. @[FB]._EneMy @A_L_I در صورت رفتار خشونت آمیز ، دخالت در شکایات ، سعی در زیر کشی استف و جو سازی به طور دائم از انجمن محروم خواهید شد. @A_L_I درصورتی که بخواین با چشم باز ( نه نیمه باز * به قصد تمسخر *) به رسیدگی بنده نگاه کنید متوجه خواهید شد که اون شکایت رسیدگی شده بود. Darkhast Upload Film drm mn kol fight ham ro film budam به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MissFaTi 23 ارسال شده در 4 شهریور 1401 راست میگه عرفان تا کی پارتی بازی چرا انرنک نمیکنید اینو همه رو الکی بن میده مگه لرا شکایت من مدرک داد؟مگه انرنک شد ؟چرا باز ازش مدرک میخوای در صورتی که مدرک نداره و همه رو بن میده ؟ 8 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].ALiKhATaR 176 ارسال شده در 4 شهریور 1401 در 2 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود. @[FB].Travis فیلم فایت در بازه زمانی 11:10 الی 11:17 ( درگیری در زون - قبل بن ) رو ارسال کنید. @yonaa@1822 قابل توجه شما ، آن جیل کردن هنگامی که پلیس ادمینی رو جیل کرده توسط خود ادمین موردی نداره. فیلم ارسال نشده هنوز به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MissFaTi 23 ارسال شده در 5 شهریور 1401 در 5 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود. @[FB].Travis فیلم فایت در بازه زمانی 11:10 الی 11:17 ( درگیری در زون - قبل بن ) رو ارسال کنید. @yonaa@1822 قابل توجه شما ، آن جیل کردن هنگامی که پلیس ادمینی رو جیل کرده توسط خود ادمین موردی نداره. عرفان چرا میپیچونی؟بچه گیر اوردی وقتی ادمین خاطی مدرک بن نداده فیلم زون چیه دیگه از پلیر درخواست میکنی؟ چرا میپیچونی؟ 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].ALiKhATaR 176 ارسال شده در 5 شهریور 1401 در 4 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : @yonaa@1822 در صورت داشتن شکایت در پست جدید اقدام به شکایت کنید. [ آن جیل کردن هنگامی که پلیس ادمینی رو جیل کرده توسط خود ادمین موردی نداره . ] __ @[FB].Travis در صورتی که فیلم مربوط به زون آخر رو ارسال کنید بنده متوجه صحیح یا غلط بودن بن ادمین خاطی خواهم شد. داش من که ان بن شدم اینم که انرنک نمیشه ولی بازم اپ میکنم که نگید فیلم نمیگیره و اینا https://uupload.ir/view/before_banned_arenagame_x0dj.mkv/ اره داش من ایم میزنم گودرت PoWeR † 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].ALiKhATaR 176 ارسال شده در 5 شهریور 1401 2 ماهه سایت ان نشده از این درخواست مدرک نکنید ناموسا که اخرش معلومه چی میشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر