.Truth. 53 ارسال شده در 10 شهریور 1401 درود همانطور که مشاهده میکنید @mamad72 انرویدی میباشن و چند ثانیه قبل بنده را دستگیر و به زندان برده @N.o.V.a_SiX و @EhsanWolf در جریان هستند و اونارو هم دستگیر کردن با آندروید ! 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Truth. 53 ارسال شده در 10 شهریور 1401 @ErFaWn به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad72 3 ارسال شده در 10 شهریور 1401 به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad72 3 ارسال شده در 10 شهریور 1401 من با pc دستگیرت کردم دروغ نگو خواهشا به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad72 3 ارسال شده در 10 شهریور 1401 دفعه اخرت باشه دروغ میگیا وگرنه به جرم تحمت شکایت میکنم ازت به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]Mahdi[] 60 ارسال شده در 10 شهریور 1401 در 4 ساعت قبل، mamad72 گفته است : دفعه اخرت باشه دروغ میگیا وگرنه به جرم تحمت شکایت میکنم ازت هرچی میخوای بگی تو ی پست بگو اسپم الکی نکن در 4 ساعت قبل، mamad72 گفته است : دفعه اخرت باشه دروغ میگیا وگرنه به جرم تحمت شکایت میکنم ازت 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر