رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

Cheat Amozesh Amozesh

Travis

ارسال‌های توصیه شده

• نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Travis
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @AnkiT
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ??????????? ????????
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: idk
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Player|:
  • مدارک شکایت:  Tekrar AvaL Film Amozesh Amozesh
    Amozesh Amozesh
  • توضیحات: Aval Film Agar Deghat Konid Seda Ding Amozesh Amozesh Omad Va Seda Damage Nabood Balasar Progamer Nega Konid  Va Aime Ishon Milarze Va Ghofl Karde Ro ProGamer 
  • ادمین مربوطه:  @ErFaWn
  • Like 2
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp
در 46 دقیقه قبل، Travis گفته است :
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Travis
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @AnkiT
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ??????????? ????????
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: idk
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Player|:
  • مدارک شکایت:  Tekrar AvaL Film Amozesh Amozesh
    Amozesh Amozesh
  • توضیحات: Aval Film Agar Deghat Konid Seda Ding Amozesh Amozesh Omad Va Seda Damage Nabood Balasar Progamer Nega Konid  Va Aime Ishon Milarze Va Ghofl Karde Ro ProGamer 
  • ادمین مربوطه:  @ErFaWn

نیازی به چیت نیس ساعت تاریخ:

https://uupload.ir/view/bandicam_2022-0-vc1_gmy4.mp4/

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، .OveRSawN. گفته است :

Sedash Omade

age seda amozesh amozesh nis pas chie aghaye plasma ke mimalidi biam behet duel yad bedam

بنده از اسپم کردنم عذر خواهی میکنم ولی این حقیقت باید اشکار شه ?

خب تا اینجا کاری که میخاستم انجام بدم و تو سایت به همه نشون بدم و ثابتش کنم که چن تا پلیر تو کلن FB هست که فک میکنن خیلی شاخن ! اما بر عکس یه مُش چیتر بیش نیستن که تو این پست شکایت خودشونو با سابقه درخشانشون با لهن و زبون خودشون خودشونو معرفی کردن که چیترن و با این چیت ها ثابقه داشتن ! و ضایع و رویت شدن حالا با چه روشی؟:?

اولا شما فک میکنین خیلی زرنگین ولی اشتباه بزرگی کردین!? با دوتا فیلمی که ادیت زدم :?خودتونو لو دادین ? متاسفم

اقای علیرضا Travis با این پستی که گزاشتین برا شکایت به‌ دلیل چیت اموزش . انقد نوب و چیتر و احمقی هستی که فک میکنی بقیه پلیرا مث خودت چیت اموزش استفاده کنن؟ (((اگ تو این فیلم ثابت شه که چیت اموزش نبوده حاضری بجاش چی پس بدی؟))) چیزی لازم نکرده پس بدی همین که تهمت میزنی و و سابقه درخشانت با سس شر های اضافیت که معلوم شد چیتری کفایت میکنه برا سرور (بقدری تو این دو سال با چیت پلی دادی موقع کم اوردنت به طرفت میگی چیتر) با یه فیلم ادیت شده خودت خودتو رویت کردی ? مگه چیت اموزش برا هر تیرش صدا نمیداد؟ توکه چیتر سابقه داری هستی و برای چنصدمین بار بن شدی پس چرا خودتو اون راه میزنی؟ پس چرا صدا نمیده تو اون فیلم برا تیر الباقیش؟ یه دلیل فشاریت و تهمت زدن+ حالا بازم فیلم کامل همونو براتون اپ میکنم . . . ?

https://uupload.ir/view/bandicam_2022-0-vc_1662227902447_6hhw.mp4/

_ این فیلم کاملشه_ فقد با ادیت کاری کردم اخرای صدا دینگه دمیج بمونه که وبه محضه شناسایی چیتر بود با زبون خودشون+تهمت زدن بر اورده شده ! لامسب آموزش اخه؟ به صدا دینگه دمیج میگن اموزش LOoL حالا با پستی که گزاشتی برو لفت بده ریدین با چیتاتون ?

بعدش بلافاصله که فیلم پوشه رو که اپلود کردم دوتا پلیر به نام Esquire و Owersawn بخاطر دوتا فایل دستکاری تعمه شدن ? اخه احمق هایه چیتر کدوم پلیر میاد عمدا دوتا فایل بزاره تو پوشه گیمش بعد برا سایت اپ کنه؟ صرفا برا شناسایی چیترایه سابقه دار بود ??

((فقد با دوتا فیلم چن ثانیه ایی گنده گوزاییه چیتر تو پست خودشون تعمه شدن با سابقه شون ? LooL))

فک کردین احمقم 

حالا برین لفت بدین 

@ErFaWn

@NyCtoPhiLe

اون یکی که progamer بن شد اینارم سریع تر  جمع و جورش کنین

کل نظم سرور بخاطر همین کلن FB و اعضایه چیترشون به هم خورده 

Good Game :)

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...