[FB].Ario 315 ارسال شده در 15 شهریور 1401 نقل قول نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[FB].EsQuiRe نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[TF].Venamus نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ???? ???????? مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: IDK رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: IDK مدارک شکایت: Cheats God Mod توضیحات: Agar Deghat Konid Az Skinesh Rad Misham Va Rang Skinesh Sefid SHode ادمین مربوطه: Farghi Ndre به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Truth. 53 ارسال شده در 15 شهریور 1401 با سلام بنده اینجا لگ بودم و بخاطر همین دمیج نمیخوردم و با @[FB].Xenon که فایت میدادم داخل Gs 2 ایشون هم اینتوری بودند من هر لحظه برا pc check آماده هستم قضاوت با داش عرفان @ErFaWn به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Truth. 53 ارسال شده در 15 شهریور 1401 در ضمن اونجایی که داشتید ارره میزدید منم با ارره شمارو زدم ولی دمیج نشدید . /= به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Truth. 53 ارسال شده در 15 شهریور 1401 در 51 دقیقه قبل، GangColumn گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[FB].EsQuiRe نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ErFaWn نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ???? ???????? رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Super Visor مدارک شکایت: Delete Kardan Kill List توضیحات: Harfi Nmimone Vaghan تو مدارک دیده میشه که دارم دمیج میشم شکایت الکی نکنید ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[FB].Ario 315 ارسال شده در 15 شهریور 1401 در 7 دقیقه قبل، VeNuMuS گفته است : در ضمن اونجایی که داشتید ارره میزدید منم با ارره شمارو زدم ولی دمیج نشدید . /= https://uupload.ir/view/bandicam_2022-09-06_03-37-44-583-1_xkh.m4v/ Nazaret Rajeb In CHie Sobbiet Ke Has Az Heli Rad Mishi Damage Nmishi Skinet Roshane God Mod Ham Has Nazaret Rajeb In CHie 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Truth. 53 ارسال شده در 15 شهریور 1401 در 1 دقیقه قبل، GangColumn گفته است : https://uupload.ir/view/bandicam_2022-09-06_03-37-44-583-1_xkh.m4v/ Nazaret Rajeb In CHie Sobbiet Ke Has Az Heli Rad Mishi Damage Nmishi Skinet Roshane God Mod Ham Has Nazaret Rajeb In CHie الان این سوبیته ؟ یا باگ ارره xD Download sth به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[FB].Xenon 56 ارسال شده در 15 شهریور 1401 در 40 دقیقه قبل، VeNuMuS گفته است : الان این سوبیته ؟ یا باگ ارره xD Download sth مثل روح ارره ازت رد میشه بعد باگ ارره ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر