[FB].Ario ارسال شده در 15 شهریور، 1401 ارسال شده در 15 شهریور، 1401 نقل قول نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[FB].EsQuiRe نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @[TF].Venamus نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ???? ???????? مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: IDK رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: IDK مدارک شکایت: Cheats God Mod توضیحات: Agar Deghat Konid Az Skinesh Rad Misham Va Rang Skinesh Sefid SHode ادمین مربوطه: Farghi Ndre
Anunymous ارسال شده در 15 شهریور، 1401 ارسال شده در 15 شهریور، 1401 با سلام بنده اینجا لگ بودم و بخاطر همین دمیج نمیخوردم و با @[FB].Xenon که فایت میدادم داخل Gs 2 ایشون هم اینتوری بودند من هر لحظه برا pc check آماده هستم قضاوت با داش عرفان @ErFaWn 2
Anunymous ارسال شده در 15 شهریور، 1401 ارسال شده در 15 شهریور، 1401 در ضمن اونجایی که داشتید ارره میزدید منم با ارره شمارو زدم ولی دمیج نشدید . /= 2
Anunymous ارسال شده در 15 شهریور، 1401 ارسال شده در 15 شهریور، 1401 در 51 دقیقه قبل، GangColumn گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[FB].EsQuiRe نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ErFaWn نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ???? ???????? رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Super Visor مدارک شکایت: Delete Kardan Kill List توضیحات: Harfi Nmimone Vaghan تو مدارک دیده میشه که دارم دمیج میشم شکایت الکی نکنید !
[FB].Ario ارسال شده در 15 شهریور، 1401 سازنده ارسال شده در 15 شهریور، 1401 در 7 دقیقه قبل، VeNuMuS گفته است : در ضمن اونجایی که داشتید ارره میزدید منم با ارره شمارو زدم ولی دمیج نشدید . /= https://uupload.ir/view/bandicam_2022-09-06_03-37-44-583-1_xkh.m4v/ Nazaret Rajeb In CHie Sobbiet Ke Has Az Heli Rad Mishi Damage Nmishi Skinet Roshane God Mod Ham Has Nazaret Rajeb In CHie 1
Anunymous ارسال شده در 15 شهریور، 1401 ارسال شده در 15 شهریور، 1401 در 1 دقیقه قبل، GangColumn گفته است : https://uupload.ir/view/bandicam_2022-09-06_03-37-44-583-1_xkh.m4v/ Nazaret Rajeb In CHie Sobbiet Ke Has Az Heli Rad Mishi Damage Nmishi Skinet Roshane God Mod Ham Has Nazaret Rajeb In CHie الان این سوبیته ؟ یا باگ ارره xD Download sth 1
Xenon ارسال شده در 15 شهریور، 1401 ارسال شده در 15 شهریور، 1401 در 40 دقیقه قبل، VeNuMuS گفته است : الان این سوبیته ؟ یا باگ ارره xD Download sth مثل روح ارره ازت رد میشه بعد باگ ارره ؟
ارسالهای توصیه شده