[FB]._EneMy 8 ارسال شده در 17 شهریور 1401 نام شاکی : Haj_aQa نام خاطی : @[TF].ErFawN مدارک : توضیحات : منو بخاطر 1 کلمه 150 دیقه میوت داده ، بعد منو بخاطر توهین AddBan داده , درخواست آنرنک این ادمین 12 ساله پست فقط توسط ادمین @Alireza بررسی و مسدود بشه 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].Ali 15 ارسال شده در 17 شهریور 1401 در 58 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود. باتوجه به توهین مکرر شما در سایت و در سرور به تیم استف سرور مجازات شدید تری به مراتب اعمال شد. مدرک فحاشی شما و میوت بنده : و توهین شما به طور مستقیم : سطحوxDD من به یکی دیگه زدم ، ب تو گفتم مگه ، اسکرین اخرتم من تو Fc/ گفتم که ربطی نداره ، وقتی کسیو سوپروایز میکنن که سن دریافت کارت ملی هم نداره همین میشه xD به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrHeSaM 418 ارسال شده در 18 شهریور 1401 تمامی افرادی که در این پست فحاشی کردند به مدت 7 روز از دسترسی به انجمن محروم بشوند 1 1 1 1 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر