[Gc]Legend 68 ارسال شده در 23 شهریور 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[G]LegenD[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[FB].VANDAL نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: taghazaye madrak توضیحات: تقاضای مدرک و فیلم ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].ALiKhATaR 176 ارسال شده در 23 شهریور 1401 در 31 دقیقه قبل، [G]LegenD[C] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[G]LegenD[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[FB].VANDAL نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: taghazaye madrak توضیحات: تقاضای مدرک و فیلم ! بسم الله رحمان رحیم https://uupload.ir/view/no_reload_legend_h0om_qzdn.mp4/ No Reload ( وقتی چیت زدی دوست عزیز نیا شکایت کن بیشتر سطح خودتو کم میکنی ) به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].ALiKhATaR 176 ارسال شده در 23 شهریور 1401 در 26 دقیقه قبل، [G]LegenD[C] گفته است : vaghean Satheto Yekam Filmo Aheste Kn Mibini Fast 2 2 Mizanam 2-2 فست مثل نو ریلود ها ؟؟؟ با این تایم سطح نداری به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[Gc]Legend 68 ارسال شده در 23 شهریور 1401 در 19 دقیقه قبل، Haj_aQa گفته است : 1 تو سایت F English تایپ نکن تو که سطحت بالاس xD 2 خدایی کری یا خودتو زدی ب نفهمی نمیشنوی صدا یه ۴ ۴ میاد ، بعد ۲ ۲؟ سطحو اول اینکه نیازی به پیام ت. نبود ادمین اینجا هست پیگیری میکنن دومن من همش 2 2 میزنم الان دلیل نمیشه بن بدی حالا کاری ندارما ولی ادمینا خودشون قضاوت میکنن ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[Gc]Legend 68 ارسال شده در 23 شهریور 1401 در 8 دقیقه قبل، [FB].Travis گفته است : 2-2 فست مثل نو ریلود ها ؟؟؟ با این تایم سطح نداری فیلم کامل رو بفرس ببینم من همش norealod میزدم یا نه ? بعدم شاید باگ تیر بودم ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر