mamad72 ارسال شده در 7 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2022 @MaMaDNiGhT اقای چرا دوتا اکانت های منو بن کردی ؟ Mamad73 Mamad75 دلیل بنم چیه کدوم بیشرفی شکایت کرده من کلاه کیو برداشتم یه پست نیست که از من شکایت کرده باشه چرا الکی بن میدی پیامم میدم جواب نمیدی مدیرکل سرور شدی رعیس جمهور که نشدی جواب نمیدی سال به سال تو سرور نمیایی فقط میایی بن میکنی میری دلیل بن منو بهم بگو 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 7 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2022 در 3 ساعت قبل، mamad73 گفته است : @MaMaDNiGhT فرم شکایت ، بعد شکایت کن 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamad72 ارسال شده در 7 دی، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2022 در 2 ساعت قبل، Boy گفته است : فرم شکایت ، بعد شکایت کن داداش میشه حرف نزنی من با ایشون دارم حرف میزنم نپر وسط دیگه ببخشیدا 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 9 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2022 درود پست به دلیل اسپم، ایجاد بی نظمی و عدم رعایت قوانین شکایت بسته شد. لطفا شکایت خود را مجدد و با رعایت کامل قوانین شکایت ثبت کنید. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده