mamad73 5 ارسال شده در 18 مهر 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: mamad73 , mamad75 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @MaMaDNiGhT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : modirkol فکر کنم مدارک شکایت: بن بدونه گفتن دلیل بهم توضیحات: چرا بنم کردی دلیل بن من چیه 1 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad73 5 ارسال شده در 18 مهر 1401 لطفا فقط ادیمینا حرف بزنن بجز ادمین کسی حرف بزنه فهش گذاشتم 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad73 5 ارسال شده در 28 مهر 1401 در در 21 مهر 1401 در 16:12، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود. تا اونجا که بنده اطلاع دارم کلاه برداری با اکانت مولتی صورت گرفته که به دلیل مطابقت شماره ، اکانت مذکور بن شده. منتظر رسیدگی @MaMaDNiGhT باشید. داداش من کلا 4 تا امانت دارم Mamad72 Mamad73 Mamad74 Mamad75 اینا مال منه خدا یبه سر شاهده جز اینا اکانت دیگه ای ندارم الان باید چکار کنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad73 5 ارسال شده در 29 مهر 1401 جناب @MaMaDNiGhT 2تا اکانت هامو قبلا بن کردی جواب نمیدی همین الانم یکی دیگه از اکانت هامو بن کردی شعور داشته باش بگو چته چرا بنم میکنی دلیل بهم بگو ۵ دقیقه نیست به ابلفضل اومدم سرور خدا پیغمبر نمیشناسی تو اون نمازی که میخونی بخوره به کمرت بگو دلیل بنم چیه ۴ تا اکانت ازم بن کردی ۴۰۰هزار تومن مگه پول علف خرسه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]Mahdi[] 60 ارسال شده در 3 آبان 1401 در در 29 مهر 1401 در 15:04، mamad73 گفته است : جناب @MaMaDNiGhT 2تا اکانت هامو قبلا بن کردی جواب نمیدی همین الانم یکی دیگه از اکانت هامو بن کردی شعور داشته باش بگو چته چرا بنم میکنی دلیل بهم بگو ۵ دقیقه نیست به ابلفضل اومدم سرور خدا پیغمبر نمیشناسی تو اون نمازی که میخونی بخوره به کمرت بگو دلیل بنم چیه ۴ تا اکانت ازم بن کردی ۴۰۰هزار تومن مگه پول علف خرسه درود اول ادب رو رعایت بعدا یه بار از من کلاهبرداری کردی که شکایت کردم رسیدگی نشد بعدا یه بار دیگه وقتی نیو بودم ماشین ۷ میلی او ۳۰۰ میل بهم فروختی همین حرفایی که تو داری میزنی یکی باید بیاد به تو بزنه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[FB].OveRDieD 159 ارسال شده در 3 آبان 1401 سلام و عرض ارادت لطفا از اسپم و جدل جدا خود داری کنید و تا برسی مدیر کل محترم @MaMaDNiGhT صبور باشید ! توجه : در صورت تکرار و رعایت نکردن قوانین و برهم زدن نظم انجمن اخطار دریافت میکنید ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad73 5 ارسال شده در 3 آبان 1401 در 11 ساعت قبل، OveRDieD گفته است : سلام و عرض ارادت لطفا از اسپم و جدل جدا خود داری کنید و تا برسی مدیر کل محترم @MaMaDNiGhT صبور باشید ! توجه : در صورت تکرار و رعایت نکردن قوانین و برهم زدن نظم انجمن اخطار دریافت میکنید ! اخه داداش ایشون انگار مشکل تایپ داره تنها چیزی که بلده اینه که بن کنه مثل ادم نمیگه من چه گوهی خوردم خودم خبر ندارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad73 5 ارسال شده در 5 آبان 1401 در در 3 آبان 1401 در 21:00، GodGamerIran گفته است : کاری ندارم که بن شما درست بوده یا نه ولی داخل سرور به بنده خبر رسیده که شما از بعضی از نیوپلیر ها دزدی کردید یا قیمت اون جنس رو بیشتر از قیمت خودش فروختید یا پول گرفتید پس ندادید بازم چیزیه که بهم گفتن اطلاع ندارم ببین نمیدونم کی شکایت کرده منو بن دادن ولی بیاد بگه رضایت بده ۲ برابر پولشو پس میدم فقط آنبن کنه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad73 5 ارسال شده در 5 آبان 1401 در در 3 آبان 1401 در 21:00، GodGamerIran گفته است : کاری ندارم که بن شما درست بوده یا نه ولی داخل سرور به بنده خبر رسیده که شما از بعضی از نیوپلیر ها دزدی کردید یا قیمت اون جنس رو بیشتر از قیمت خودش فروختید یا پول گرفتید پس ندادید بازم چیزیه که بهم گفتن اطلاع ندارم و اینکه گفتی قیمت جنس بالاتر میفروختی مالم بوده دوست داشتم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Truth. 53 ارسال شده در 5 آبان 1401 در 3 ساعت قبل، mamad73 گفته است : و اینکه گفتی قیمت جنس بالاتر میفروختی مالم بوده دوست داشتم همینش کلاه برداریه دیگه xD به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad73 5 ارسال شده در 5 آبان 1401 در ۱ ساعت قبل، VeNuMuS گفته است : همینش کلاه برداریه دیگه xD ? من دیگه حرفی ندارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad73 5 ارسال شده در 5 آبان 1401 در 7 دقیقه قبل، GodGamerIran گفته است : اقایون ادمینای گرامی که بن کردید اصلا مگه شماره تلفنی که باهاش اکانت ثبت شده رو ندارید برید ببینید شماره تلفن من با شماره تلفن اون حروم زاده که کلاه برداری کرده یکی هست یا نیست به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad73 5 ارسال شده در 5 آبان 1401 در هم اکنون، mamad73 گفته است : اقایون ادمینای گرامی که بن کردید اصلا مگه شماره تلفنی که باهاش اکانت ثبت شده رو ندارید برید ببینید شماره تلفن من با شماره تلفن اون حروم زاده که کلاه برداری کرده یکی هست یا نیست جهت کمک بیشتر بهتون اسم اکانت هام به شرح زیر میباشد اکانت اول mamad72 اکانت دوم mamad73 اکانت سوم mamad74 اکانت آخر هم mamad75 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mamad73 5 ارسال شده در 5 آبان 1401 اگرم دسترسی به شماره ها ندارید شماره تلفن خودم براتون بزارم مشکل ندارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[FB].OveRDieD 159 ارسال شده در 5 آبان 1401 سلام و عرض ارادت شکایت شما برسی و رد شد. شما با اکانت های مختلفی تلاش برای Scam ( کلاه برداری ) داشته اید ! و بنده با اکانت مولتی این موضوع رو با جدیت تمام دنبال کردم ! لذا شما به دلیل کلاه برداری برای همیشه از سرور محروم خواهید شد. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (والسارق والسارقة فاقطعوا ایدیهما جزاء بما کسبا نکالا من الله والله عزیز حکیم) (و مرد و زن دزد را به سزای آنچه کردهاند دستشان را به عنوان کیفری از جانب خدا ببرید و خداوند توانا و حکیم است ) Cʟᴏsᴇᴅ 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر