[NK].ArmorKING. ارسال شده در 4 بهمن، 2022 ارسال شده در 4 بهمن، 2022 شاکی: king @yona خاطی: @[Ali]VayKinG رنک خاطی : سنیور هلپر مدرک: شاهد :ALL PLAYE توضیحات: من تویه درگیری بودم و چند نفرو کیل دادم از فشار به علی پی ام دادن و علی بددون این که در اون صحنه باشه منو جیل داد و من اصلا AFK نکردم باورم نمیشه KILL شدم ولی AFK نکردم درخواست مدرک از خاطی در صورت نداشتن مدرک درخواست انرنک دائم رو دارم
Amir ارسال شده در 4 بهمن، 2022 ارسال شده در 4 بهمن، 2022 درود. هلپر مربوطه لطفا مدارک مربوطه را طی 18 ساعت آینده ارسال کنند. @[Ali]VayKinG 1 1
Hosein ارسال شده در 4 بهمن، 2022 ارسال شده در 4 بهمن، 2022 https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۱۱۰۴_۱۱۰۳۵۸۹۳۲_8vm9.mp4/با سلام از ادمینای مربوطه عذر خواهی میکنم هلپر بخواطر من دلیلو اشباه زد ولی هیچی از اینکه اوممده با موبایل که فقط با ارره دمیج میشه و باید با ارره بزنه میاد با ساون میزنه و طبق چیزی که اونوقت ادمین گفت جیل تایم بالا داره و همونطور مه مشاهده میکنید این پلیر در عکس خودشم موبایله و با ساون زدن 100 درصد جیل دارع با تشکر
Amir ارسال شده در 4 بهمن، 2022 ارسال شده در 4 بهمن، 2022 درود. مدارک تایید شد. جیل هلپر صحیح بوده، اندروید پلیر فقط با ChainSaw مجاز به فایت میباشد. 1
ارسالهای توصیه شده