Lock ارسال شده در 13 آبان، 1401 ارسال شده در 13 آبان، 1401 شاکی: king @yona خاطی: @[Ali]VayKinG رنک خاطی : سنیور هلپر مدرک: شاهد :ALL PLAYE توضیحات: من تویه درگیری بودم و چند نفرو کیل دادم از فشار به علی پی ام دادن و علی بددون این که در اون صحنه باشه منو جیل داد و من اصلا AFK نکردم باورم نمیشه KILL شدم ولی AFK نکردم درخواست مدرک از خاطی در صورت نداشتن مدرک درخواست انرنک دائم رو دارم
Amir ارسال شده در 13 آبان، 1401 ارسال شده در 13 آبان، 1401 درود. هلپر مربوطه لطفا مدارک مربوطه را طی 18 ساعت آینده ارسال کنند. @[Ali]VayKinG 1 1
Hosein ارسال شده در 13 آبان، 1401 ارسال شده در 13 آبان، 1401 https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۱۱۰۴_۱۱۰۳۵۸۹۳۲_8vm9.mp4/با سلام از ادمینای مربوطه عذر خواهی میکنم هلپر بخواطر من دلیلو اشباه زد ولی هیچی از اینکه اوممده با موبایل که فقط با ارره دمیج میشه و باید با ارره بزنه میاد با ساون میزنه و طبق چیزی که اونوقت ادمین گفت جیل تایم بالا داره و همونطور مه مشاهده میکنید این پلیر در عکس خودشم موبایله و با ساون زدن 100 درصد جیل دارع با تشکر
Amir ارسال شده در 13 آبان، 1401 ارسال شده در 13 آبان، 1401 درود. مدارک تایید شد. جیل هلپر صحیح بوده، اندروید پلیر فقط با ChainSaw مجاز به فایت میباشد. 1
ارسالهای توصیه شده