[Ali]VayKinG ارسال شده در 17 آبان، 1401 ارسال شده در 17 آبان، 1401 ام کاربری کسی که شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @Demeter نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @MrLuCifeR . @_Crazy_Boy رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) full master مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/bring_33__ul1l.mkv/ توضیحات: با سلام. همونطور که میبینید یهو برینگش میدن بدونه اینکه بدونن کسی پیششه کسی باهاش درگیره.از اونجایی که کلا توی سرور این دوتا رنک دارن هادی که باهام درگیر بود @Demeterبرینگش داده! درخواست بررسی [.AQa.ErFaN.] 1 1
Demeter ارسال شده در 17 آبان، 1401 ارسال شده در 17 آبان، 1401 درود اول اینکه این پلیر اصلا درگیر نبوده ! دوم اینکه وقتی که برینگ شده لگ بوده و اصلا ندیده کسی پیشش هست یا نه ! بهتر بود ادمین های انلاین سرور هم چک میکردی ! بدرود
[Ali]VayKinG ارسال شده در 17 آبان، 1401 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 1401 اولا اونجا کلا درگیری بوده! و دوما توی فیلم خودم TAB زدم و پینگ ایشون 63 هست و این نشون میده حرف شما دروغه میدونی کی برینگش داده بعد میگی ادمینای دیگه رو ببین؟ رو حرفه خودت حرف میزنی داداش ? 1 1
Demeter ارسال شده در 17 آبان، 1401 ارسال شده در 17 آبان، 1401 اول اینکه از شروع فیلم شما ایشون یجا وایستاده و تکون نخورده! همین مدرکی برای اثبات اینکه ایشون لگ بوده هستش! دوم اینکه همه میدونیم پینگ دلیل بر لگ بودم و نبودن نیست! خودم هم بعضی وقتا با پینگ 20 لگ شدم چون پکت لاسم 30 بوده! سوم اینکه من از امیر یا @Mr.Rock سوال کردم و ایشون برام توضیح داد که چی شده! از لگ زیاد خودشم نمیدونه کی برینگش داده! شما میتونستید از سی ام دی spec استفاده کنید و ببینید کی برینگش داده! پس نتیجه میگیریم کسی که داره دروغ میگه شما هستید! چه دلیلی داشت این شکایت علیه من ثبت بشه! با من دشمنی دارید؟؟ 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 17 آبان، 1401 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 1401 هیچ دشمنی در کار نیست اون تایم درگیری دم گان شاپ بوده. و ایشون هم حضور داشتن شما اگه لاگ هم چک بشه و ثابت بشه شما برینگش دادیو همچین حرفیو میزدین؟ 1 1
ارسالهای توصیه شده