KuRoSh ارسال شده در 17 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2022 نام کاربری کسی که شکایت دارد: No.One نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: mamadaliam ya hamon [Ali]Vayking نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : all players رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : senior helper مدارک شکایت: توضیحات: درخواست مدرک دارم !!! من چیت less dmage تو عمرم نریختم این چی میگه ؟ درخواست ان رنک دارم @ErFaWn @HajReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KuRoSh ارسال شده در 17 بهمن، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2022 در 20 دقیقه قبل، Mmdaliim گفته است : سلام. دوست عزیز نمیدونم چرا شکایت کردید ولی خب مدرکتون رو میزارم. با این نو دمج شما مینی گان هم میزدم نمیمردید! ? https://uupload.ir/view/no_dmg_1_vlcp.mkv/ و https://uupload.ir/view/no_dmg_2__901g.mkv/ lagi chizi hasti ! less bezanam kolan manfi 2 mikhoram na inke -6 bokhoram vali hp kam nashe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Metz ارسال شده در 17 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2022 چیتر ها انبن نمیشوند!!! تنها راه ان بن شدن شما خرید پک انبنی در پنل سرور است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KuRoSh ارسال شده در 17 بهمن، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2022 در 18 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : چیتر ها انبن نمیشوند!!! تنها راه ان بن شدن شما خرید پک انبنی در پنل سرور است باشه ? 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 17 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 2022 در 3 ساعت قبل، IRagnar گفته است : lagi chizi hasti ! less bezanam kolan manfi 2 mikhoram na inke -6 bokhoram vali hp kam nashe درود اگر برای ادعای خود مدرک دارید لطفا تا 8 ساعت آینده ارسال کنید (فیلم فایت) در غیر اینصورت دفاعیات ارسالی هلپر تایید و شکایت بسته میشود 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 18 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2022 درود طبق مدارک ارسالی بن هلپر صحیح بوده موضوع رسیدگی و بسته شد. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده