[J]acK.[D]oW ارسال شده در 16 تیر، 1398 ارسال شده در 16 تیر، 1398 نام کسی که شکایت دارد: [AP]JackDow نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [TF]RaDaMeL رنک ادمینی که از آن شکایت دارید : admin مدارک شکایت: توضیحات: اين ادمين منو به دليل no clan in zone جيل داده ، تو عكس مشخصه كه من كلن دارم . درخواست آنرنك
Etror ارسال شده در 16 تیر، 1398 ارسال شده در 16 تیر، 1398 با سلام شما با تگ کلن دیگه میایی زون و من چک کردم تو اون کلن نبودید دیگه وظیه ندارم تک تک رو اسم کلن ها بزنم و ببینم شما کلن داری یا خیر... پس دلیل جیل رو زدم no clan ولی با این مدرک شما باید میزدم همکاری و در اصل کار مشکلی نداره فقط دلیل مورد داشته که میگم اونم چک کردم تو اون کلن نبودید...برای رفع این مشکل پیشنهاد میکنم ۱: تگ خودتون رو عوض کنید تا این مشکل پیش نیاد ۲: یا بگید دوستانتون در کلن ap از بخش خرید slot بخرند و شمارو دعوت بدن +اگر مدرک همکاری با کلن ap رو خواستید بگید بزارم موفق باشید
DrError مهمان ارسال شده در 16 تیر، 1398 ارسال شده در 16 تیر، 1398 درود. ? ادمین ( @TheBrick ) زین پس دقت کافی در استفاده از دستورات ادمینی را بعمل اورید. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده