FarBoD 23 ارسال شده در 4 دی 1401 تو سرور بودیم دیسکانکت داد سرور بعد گفت ک یکی با اسم من اومده و من باید دیسی میدادم و دوباره میومدم و همین کارو کردم ولی اینبار بن بودم |: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SaDMaN 38 ارسال شده در 4 دی 1401 اگر با نت مودم هستین یه بار مودم رو خاموش روشن کنید اگر با نت گوشی هستین 1 دقیقه بذارین رو حالت هواپیما درست میشه . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[.AQa.ErfaN.] 520 ارسال شده در 5 دی 1401 در 11 ساعت قبل، AlcoHolics گفته است : تو سرور بودیم دیسکانکت داد سرور بعد گفت ک یکی با اسم من اومده و من باید دیسی میدادم و دوباره میومدم و همین کارو کردم ولی اینبار بن بودم |: درود. با تغییر ip این مورد رفع می شود. در 11 ساعت قبل، SaDMaN گفته است : اگر با نت مودم هستین یه بار مودم رو خاموش روشن کنید اگر با نت گوشی هستین 1 دقیقه بذارین رو حالت هواپیما درست میشه . این موارد رو تست کنید. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A[z]M[s]I[r]R 232 ارسال شده در 5 دی 1401 ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر