Over.Lord ارسال شده در 14 دی، 1401 ارسال شده در 14 دی، 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @.Mr.Bug نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @GhoMarBaZ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ___ مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: ___ رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: ___ مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/cheat_car_fix_ghomarbaz_al58.mp4/ @MohammadReza @AQ[A]MIR 2
MrAmiN ارسال شده در 14 دی، 1401 ارسال شده در 14 دی، 1401 با دستور /report گزارش میکردی در ضمن با موبایل بودم 1
Over.Lord ارسال شده در 14 دی، 1401 سازنده ارسال شده در 14 دی، 1401 در 9 دقیقه قبل، GhoMarBaZ گفته است : با دستور /report گزارش میکردی در ضمن با موبایل بودم پلیر عزیز اگ موبایل بودین از همون اول با دمیج هایی که با تیر یوزی زدم دود مشکی از ماشینتون رخ نمیداد و قبل اینکه به ماشینتون تیر بزنم ماشین سالم بود ! و هر کس و نا کس میدونن که اندروید اصلا با تیر دمیج نمیشه ! در ضمن لطفا اسپم نکنین ادمین استف بررسی کنه 1 1
MrAmiN ارسال شده در 14 دی، 1401 ارسال شده در 14 دی، 1401 در 1 ساعت قبل، .Mr.Bug گفته است : پلیر عزیز اگ موبایل بودین از همون اول با دمیج هایی که با تیر یوزی زدم دود مشکی از ماشینتون رخ نمیداد و قبل اینکه به ماشینتون تیر بزنم ماشین سالم بود ! و هر کس و نا کس میدونن که اندروید اصلا با تیر دمیج نمیشه ! در ضمن لطفا اسپم نکنین ادمین استف بررسی کنه دود مشکی بخاطر این بود خورده تو در و دیوار تو تیر زدی هیچی نشد 1
MrAmiN ارسال شده در 14 دی، 1401 ارسال شده در 14 دی، 1401 در 1 ساعت قبل، .Mr.Bug گفته است : پلیر عزیز اگ موبایل بودین از همون اول با دمیج هایی که با تیر یوزی زدم دود مشکی از ماشینتون رخ نمیداد و قبل اینکه به ماشینتون تیر بزنم ماشین سالم بود ! و هر کس و نا کس میدونن که اندروید اصلا با تیر دمیج نمیشه ! در ضمن لطفا اسپم نکنین ادمین استف بررسی کنه دود مشکی بخاطر این بود خورده تو در و دیوار تو تیر زدی هیچی نشد 1
Over.Lord ارسال شده در 14 دی، 1401 سازنده ارسال شده در 14 دی، 1401 در 25 دقیقه قبل، GhoMarBaZ گفته است : دود مشکی بخاطر این بود خورده تو در و دیوار تو تیر زدی هیچی نشد عزیزم حرفات ثابت نمیکنه دفاعیتو بفرس 1 1
MrAmiN ارسال شده در 14 دی، 1401 ارسال شده در 14 دی، 1401 در 10 دقیقه قبل، .Mr.Bug گفته است : عزیزم حرفات ثابت نمیکنه دفاعیتو بفرس ثابت کن موبایل نبودم
Amir ارسال شده در 14 دی، 1401 ارسال شده در 14 دی، 1401 @GhoMarBaZ دفاعیات خود را طی 16 ساعت آینده ارسال کنید 1
MrAmiN ارسال شده در 14 دی، 1401 ارسال شده در 14 دی، 1401 در 55 دقیقه قبل، AQ[A]MIR گفته است : @GhoMarBaZ دفاعیات خود را طی 16 ساعت آینده ارسال کنید الان چه دفاعیاتی دارم خب میگم با موبایل بودم لاگ ام میتونید چک کنید که به بچه ها گفتم با موبایل اومدم تو چت کلن @MohammadReza چجوری ثابت کنم الان با موبایل بودم؟؟؟ چون این از دستور ریپورت استفاده نکرده من باید مجازات شم ؟؟ چه وضعیه 1
Mrs.Fatemeh ارسال شده در 15 دی، 1401 ارسال شده در 15 دی، 1401 درود. مدارک شما جهت اثبات چیت کافی نمیباشد از اول فایت ماشین ایشون دود میکرد اگه از اول از دستور /dl استفاده میکردین بهتر بود شاید دمیج اول معلوم میشد که دمیج خورده یا نه در هر صورت فرد خاطی با دلیل afk در درگیری مجازات میشود. @AQ[A]MIR اعمال شود. Closed. 2 1
ارسالهای توصیه شده