IRan_GuarD ارسال شده در 17 دی، 1401 ارسال شده در 17 دی، 1401 سلام شاکی @.Black_Boy. خاطی : @SaDMaN توضیحات : بن داده نو ریلود بزارین من صحبت کنم تویه بن قبلی که داده بود دیدید که فیلم دادم و نو ریلود نبود ولی خب عرفان با پارتی بازی آن بن نکرد بذریم خب اینجا من داشتم دزدی میکرد از شاپ دیدم جسووس اومد با پولیس همکاری هم کرد بعد دیدم تیر میزنه رفتم بیرون اون داخل ساپ موند من 2 تا بشکه گذاشتم بیرون همینکه اونکد بیرون ترکوندم دمیج. سد رفتم تو شاپ اومدم بیرون بشکه باز ترکوندم بعد سریع پولیس گرفت منو حتی اونجا فایر باگ هم نزده بودم ! ولی بعد آزاد شدن از زندان بنم داد ! درخواست دارم از اول ورود به شاپ تا آخر غایت رو فیلم بده از اول تا آخر بدرود @AQ[A]MIRMIRMIRMIR درخواست دارم پی سی چکم کنید چون من چیت نزدم ! و درخواست آن بن 1
IRan_GuarD ارسال شده در 17 دی، 1401 سازنده ارسال شده در 17 دی، 1401 درخواست مدرک بنی که امروز داد صادقانه و بدون پارتی بازی تصمیم بگیرید ?
Mrs.Fatemeh ارسال شده در 17 دی، 1401 ارسال شده در 17 دی، 1401 درود. @SaDMaN عزیز مدرک بن رو طی ۱۲ ساعت اپلود کنید با تشکر. 2
SadMan ارسال شده در 17 دی، 1401 ارسال شده در 17 دی، 1401 در 17 دقیقه قبل، LiNa گفته است : درود. @SaDMaN عزیز مدرک بن رو طی ۱۲ ساعت اپلود کنید با تشکر. با سلام خسته نباشید خدمت تیم استف محترم آرنا گیم مدرک : https://uupload.ir/view/bandicam_2023-01-07_14-08-42-642_7ivb.mp4/ توضیحات : شما دو تا 4-4 زدی تو فیلم و بعدش ریلود نکردین اگر از درگیری فیلم دارین آپلود کنید @IRan_GuarD در غیر اینصورت بن میمونید . (با صلاح دید تیم استف بن میمونید) 1
Mrs.Fatemeh ارسال شده در 17 دی، 1401 ارسال شده در 17 دی، 1401 درود. مدرک ادمین صحیح بوده و شما بدون ریلود دوبار ۴.۴ زدی حتی چنج هم نکردی اگه مدرکی دارین که اتیش بوده باگ فایر بود تا ۱۲ امشب اپلود کنید در غیر اینصورت اعمال ادمین صحیح میباشد و موضوع بسته میشود. توصیه : در صورتی که میخواین از باگ فایر استفاده کنین یا اتفاقی رفتین تو اتیش حتما فیلم تهیه کنید که اگر ادمین بنتون داد بتونید از خودتون دفاع کنید. بدرود. 1
SadMan ارسال شده در 17 دی، 1401 ارسال شده در 17 دی، 1401 در 31 دقیقه قبل، .Black_Boy. گفته است : سلام ۴ ۴ اول پشت اون ریلود کردم اگه دقت کنید ۴ ۴ دوم هم فکر کنم 2 2 زدم ۳ امن اون کیلو متر شماره که رو بازیته مخصوص کلو هست داداش ? من چیت نزدم میتونید بیاید پیسی چک و لوگ پیسی رو چک کنید ? دوست عزیز بنده قدیم مود زیبایی گیم ریختم و تا جایی که تونستم پاکشون کردم و این چیزی که گفتین مربوط به لانچر قدیمیه یه جای دیگس که اسمشو نمیارم ADV نشه - و نیازم نیست ثابت کنم . اما برای خاطر اطمینان شما : https://uupload.ir/view/bandicam_2023-01-07_16-05-02-831_8dvk.mp4/ این مدرکو خوب با دقت ببینید .
Mrs.Fatemeh ارسال شده در 17 دی، 1401 ارسال شده در 17 دی، 1401 در ۱ ساعت قبل، .Black_Boy. گفته است : سلام ۴ ۴ اول پشت اون ریلود کردم اگه دقت کنید ۴ ۴ دوم هم فکر کنم 2 2 زدم ۳ امن اون کیلو متر شماره که رو بازیته مخصوص کلو هست داداش ? من چیت نزدم میتونید بیاید پیسی چک و لوگ پیسی رو چک کنید ? اون پشت تو این فاصله کم ریلود نمیشه و دومی هم اصلحه چنج نشد که ۲،۲ حساب بشه در هر صورت اگه خودتون مدرکی از فایت دارین که اثبات کنه چیت نزدین در تاپیک جدید قرار بدین موضوع رسیدگی و بسته شد. Closed. 1
ارسالهای توصیه شده