IRan_GuarD ارسال شده در 24 دی، 1401 ارسال شده در 24 دی، 1401 شاکی : @.Black_Boy. خاطی : @SaDMaN زلیل و کوچک و حقیر مدارک و توضیحات : هم کلنی جاسوس کل انداخت و من برای اینکه روی هم رنک سی ام دی نزن ریپورت دادم مدرک کل او ریپورت ورو کل سرور دیگه میدونند که برای گزارش چیت و کل و فحش و دی ام و آن ها است ولی جاسوس به دلیل ریپورت الکی وارن داد و بن شدم دوباره https://www.uplooder.net/img/image/17/46ef9c127478d0cd201a6921811e5528/IMG-۲۰۲۳۰۱۱۴-۱۴۳۴۰۴.jpg[/IMG] در کل باید این شخص اد بن به دلیل ابیوز های مکرر و آن رنک داعم شود @AQ[A]MIR
IRan_GuarD ارسال شده در 24 دی، 1401 سازنده ارسال شده در 24 دی، 1401 برای اینکه رو هم رنک سی ام دی نزنم ریپورت دادم وارن داد بن شدم
SadMan ارسال شده در 24 دی، 1401 ارسال شده در 24 دی، 1401 @LiNa پست ایشون رو جواب نمیدم به دلیل توهین به استف لطفا رسیدگی شود . 1 1
IRan_GuarD ارسال شده در 24 دی، 1401 سازنده ارسال شده در 24 دی، 1401 توهین به استف در سایت است و در سایت محروم میشوم تهش و اگه بسته شود دوباره پست خواهم گذاشت
NULL. ارسال شده در 24 دی، 1401 ارسال شده در 24 دی، 1401 در ۱ ساعت قبل، GodGamerIran گفته است : قصد دخالت ندارم ولی نمیدونم چرا محیط بازی رو به محل جنگ تبدیل میکنید و به صورت دائم به هم دیگه از فحاشی و کل کل بگیر تا کارای دیگه انجام میدید محیط بازی برای این قرار داده شده که از وضعیت فعلی زندگی دور بشیم و دور هم شاد باشیم نه اینکه دعوا کنیم اخیرا زیاد میبینم mester.bk و aradshoon زیاد پست میزارن و همش درگیری و کل کل هستش تقاضایی که از استف دارم به این دو شخص اخطار بدید و بگید دیگه بی دلیل پست نزارند و کل کل و فحاشی بی مورد نکنند و اگر تکرار شد یا وک بن یا بن دائم بشوند با تشکر قصد دخالت نداری؟ پس دخالت نکن من پستی راجب اراد نذاشتم خودشون دوست دارن کل درست کنن
SawnBaz ارسال شده در 24 دی، 1401 ارسال شده در 24 دی، 1401 در ۱ ساعت قبل، SaDMaN گفته است : @LiNa پست ایشون رو جواب نمیدم به دلیل توهین به استف لطفا رسیدگی شود . ??????
Mrs.Fatemeh ارسال شده در 24 دی، 1401 ارسال شده در 24 دی، 1401 درود. پست به دلیل توهین به استف ورفتاز ناپسند و وطرز شکایت غلط مسدود میشود . شما توسط مدیر اخطار گرفتین و محروم شدین. closed 1
ارسالهای توصیه شده