SiLeNT 131 ارسال شده در 2 بهمن 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: _SiLeNT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [UniT]Fascism نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @Viper رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Senior helper مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/gta_sa_2023-01-22_21-31-45-961_1_bl0g.mp4/ توضیحات: درخواست ان رنک این هلپر رو دارم . تعداد Av هاش به 2 تا هم رسیده دومی رو امشب هدهلپر بهش داد ! در جریان باشید من به خاطر جلوگیری از منفی رو هلپر cmd زدم . ابته با این کاری که ایشون کرده منطقیه ادمین مربوطه : @[Ali]VayKinG @HajReza 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Truth. 53 ارسال شده در 2 بهمن 1401 با سلام. قصد دخالت ندارم اما دومین Av ایشون سر یه موضوع دیگه بوده و ربطی به ابیوز ایشون ندارد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fascism 102 ارسال شده در 2 بهمن 1401 با سلام وارن های بنده تا فعلا 1دونه هست و همین امشب گرفتم در ضمن با هایدرا هم کسی مزاحم بشه کیک نداره و باید جیل داد طرف رو درخواست آنرنک @_SiLeNT به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SiLeNT 131 ارسال شده در 2 بهمن 1401 در 9 دقیقه قبل، Doshvar گفته است : با سلام. قصد دخالت ندارم اما دومین Av ایشون سر یه موضوع دیگه بوده و ربطی به ابیوز ایشون ندارد. من نگفتم ابیوز گفتم گرفته . سر اینکه هلپ جواب نداد . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SiLeNT 131 ارسال شده در 2 بهمن 1401 در 1 دقیقه قبل، ArminBh گفته است : با سلام وارن های بنده تا فعلا 1دونه هست و همین امشب گرفتم در ضمن با هایدرا هم کسی مزاحم بشه کیک نداره و باید جیل داد طرف رو درخواست آنرنک @_SiLeNT جالبه طلبکارم میشن lol به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر