Melvin ارسال شده در 23 فروردین، 2023 ارسال شده در 23 فروردین، 2023 شاکی : @AlcoHolics خاطی : @YONA رنک : اونر توضیحات : درود! تو فایل ضمینه شده هست. yona با اندروید بگیر میکنه و من بعد زندان میرم کیل میکنمش و جیل میده : پیگیری توسط @AQ[A]MIR @[Ali]VayKinG
Melvin ارسال شده در 23 فروردین، 2023 سازنده ارسال شده در 23 فروردین، 2023 در 27 دقیقه قبل، YONA گفته است : با سلام به شما دوست گرامی عزیز گلم وقتی شما بدون وانتد وارد زون میشوید شما میتوانید منو دمینج کنید ولی به اینم فکر کنید که من نمیتونم پلیر بدون وانتد رو جیل کنم که وقتی من تورو دمیج بدم از اچ پی خدم کم میشه چن وانتد نداری برادر من بهت همون اول داخل چتو نگا گفتم جیل!؟ یعنی بدون وانتد تو زون نیا تو عکس هم معلومه بدون وانتد بودی برادر و این که پلیر اندروید میتونه بیاد زون بگیره شما میتوانید با وانتد*** و ارره دمیج بدید و کیل بدید روز خوش? @AQ[A]MIR نخندون منو ?عکس اول پیام امیر رو چک کن . (بگیر باشه مشکلی نداره)
Melvin ارسال شده در 23 فروردین، 2023 سازنده ارسال شده در 23 فروردین، 2023 در 1 دقیقه قبل، YONA گفته است : دوست عزیز خنده میکنی!؟ نه چیزه میگم اصلا کلا امیر گفته بگیر نه! باید از اون چت اسکرین بدی ببینیم چی گفتی گه امیر گفته بگیر نه! شاید چیزع دیگه ای باشه باشه اسپم نده علی وایکینگ چک میکنه??♂️
Amir ارسال شده در 23 فروردین، 2023 ارسال شده در 23 فروردین، 2023 @YONA مدارک مربوطه مربوط به جیل شاکی رو طی 12 ساعت آینده ارسال کنید 1
Amir ارسال شده در 24 فروردین، 2023 ارسال شده در 24 فروردین، 2023 درود حضور فرد بدون وانتد در زون در زمان /begir بودن مانعی ندارد (سرور هم پیام DM نمیده) ادمین خاطی برای اولین اشتباه یک اخطار جدی گرفت، و در صورت تکرار مجازات خواهند شد. موفق باشید. 1 1
ارسالهای توصیه شده