AmiR_ 131 ارسال شده در 14 بهمن 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: _SiLenT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [D]Mreshan نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: توضیحات: من ارمین رو صدا زدم همینطور که میبینید گفته جون بعد گفتم goto شو ماشینم رو ببین دیدم ایشون بی اجازه gotoشده . درخواست av به این ادمین استف تازه وارد ادمین مربوطه : @[Ali]VayKinG 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmiR_ 131 ارسال شده در 14 بهمن 1401 در هم اکنون، _SiLeNT گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: _SiLenT نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [D]Mreshan نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Owner مدارک شکایت: توضیحات: من ارمین رو صدا زدم همینطور که میبینید گفته جون بعد گفتم goto شو ماشینم رو ببین دیدم ایشون بی اجازه gotoشده . درخواست av به این ادمین استف تازه وارد ادمین مربوطه : @[Ali]VayKinG وقتی یکی از هلپر 3 با پول ! رنک اپ میشه به اونر استف همین میشه . این یکی از کاراشه بقیه رو هم دوستان اپ میکنن @[Ali]VayKinG 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر