EhSaN 66 ارسال شده در 16 بهمن 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @MrEhSaN نام کاربری ادمینی که از ان شکایت دارد: @_SiLeNT نام کاربری شاهد/شاهدان در صورت وجود: @Doshvar رنک ادمینی که از ان شکایت دارید : OWNER مدرک شکایت در اینجا فهش میده به مدیر و بسیجی ها توضیحات : فوش میده بعد cchat میده درخواست میوت و انرنک @[Ali]VayKinG @HajReza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmiR_ 131 ارسال شده در 16 بهمن 1401 در 38 دقیقه قبل، MrEhSaN گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @MrEhSaN نام کاربری ادمینی که از ان شکایت دارد: @_SiLeNT نام کاربری شاهد/شاهدان در صورت وجود: @Doshvar رنک ادمینی که از ان شکایت دارید : OWNER مدرک شکایت در اینجا فهش میده به مدیر و بسیجی ها توضیحات : فوش میده بعد cchat میده درخواست میوت و انرنک @[Ali]VayKinG @HajReza با سلام . اول اینکه سطح واقعا . دوم من عشقم میکشه مدیر مدرسه رو فوش بدم به تو چه ؟ جلو روشم فوش میدم مشکلی ندارم . و دوم من فحاشی کردم توسط @[Ali]VayKinG میوت شدم و cc بنده به این خاطر بود که پلیر ها دیگه فوش هارو نبینن مدارک اپلود خواهد شد . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmiR_ 131 ارسال شده در 16 بهمن 1401 https://s2.uupload.ir/files/sa-mp-501_nok4.png به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر