Meth ارسال شده در 20 بهمن، 1401 ارسال شده در 20 بهمن، 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Hosein نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @HajReza نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :... مدارک شکایت: پست قبلی توضیحات: با سلام عزیز دل خیلی شکایتو سریع بستی میزاشتی حرفمو بزنم یک اینکه بنده نمیتونم هفته ای ۱ بار کلا میام گیم اونم کلن فیلم بگیرم پیسیم نمیکشه دومم اینکه هیچ مدرکی واسه اثبات اینکه ایم نیستم ندارم ولی میتونم بهتون این اطمینانو بدم که ایم نیستم معدن اگه یکی بالا باشه میتونه کسی که پایینه رو راحت بزنه و هرجا تیر بزنه میخوره خواستید تستم کنید و اینکه این ادمین گرامیمون تو کلنه کسیه که شکایت کرده و تو ۱۰مین بعد دادن مدرک پستو بسته (درخواست دارم اگه امکانش هست ۱ادمین دیگه به شکایت من رسیدگی کنه و لطفا دقیق نگاه کنه) و قبلا ۱شکابت از من شد همینجوری بود اگه پیداش کردم تو همین تاپیک قرار میدم 1
TheParsa ارسال شده در 20 بهمن، 1401 ارسال شده در 20 بهمن، 1401 در 7 دقیقه قبل، MetZ گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: Hosein نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @HajReza نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :... مدارک شکایت: پست قبلی توضیحات: با سلام عزیز دل خیلی شکایتو سریع بستی میزاشتی حرفمو بزنم یک اینکه بنده نمیتونم هفته ای ۱ بار کلا میام گیم اونم کلن فیلم بگیرم پیسیم نمیکشه دومم اینکه هیچ مدرکی واسه اثبات اینکه ایم نیستم ندارم ولی میتونم بهتون این اطمینانو بدم که ایم نیستم معدن اگه یکی بالا باشه میتونه کسی که پایینه رو راحت بزنه و هرجا تیر بزنه میخوره خواستید تستم کنید و اینکه این ادمین گرامیمون تو کلنه کسیه که شکایت کرده و تو ۱۰مین بعد دادن مدرک پستو بسته (درخواست دارم اگه امکانش هست ۱ادمین دیگه به شکایت من رسیدگی کنه و لطفا دقیق نگاه کنه) و قبلا ۱شکابت از من شد همینجوری بود اگه پیداش کردم تو همین تاپیک قرار میدم درود رسیدگی شکایت با منیجر عزیز لطفا از اسپم پرهیز کنید @AQ[A]MIR
Meth ارسال شده در 20 بهمن، 1401 سازنده ارسال شده در 20 بهمن، 1401 در هم اکنون، HajReza گفته است : درود رسیدگی شکایت با منیجر عزیز لطفا از اسپم پرهیز کنید @AQ[A]MIR اگه امکانش هست @PriCe @Alireza رسیدگی کنن ممنون میشم 1
Meth ارسال شده در 20 بهمن، 1401 سازنده ارسال شده در 20 بهمن، 1401 قسط اسپم ندارم فقط بگم که نظر manager سرور قابل احترامه و بخواطر اینکه گفتم مدیرکل رسیدگی کنه چون جواب امیر رو به شکایتم میدونم و اینکه با حصله بیشتری رسیدگی میکنن مدیرکلا https://uupload.ir/view/hajreza_goav.mp4/ و اینکه اگه فیلم من ایم باشه دوعل که با شما عزیز دادم بدتر مال منه ولی دلیل نمیشه که ایم باشه واقعا من ایم نبودم و بازم میگم نمیتومم فیلم بگیرم هر موقعه بیام گیم با تشکر 1
Amir ارسال شده در 20 بهمن، 1401 ارسال شده در 20 بهمن، 1401 درود دوست عزیز در فیلم ارسالی ادمین آیم بات شما کاملا واضح بود و بن ادمین مربوطه صحیح بوده. فقط با ارسال فیلم فایت میتونید اثبات کنید که آیم نبوده ولی چون از فالکون شکایت کردید بررسی و پیگیری نهایی با مدیر سرور @Alireza پست تا بررسی نهایی بسته شد.
TheParsa ارسال شده در 20 بهمن، 1401 ارسال شده در 20 بهمن، 1401 در ۱ ساعت قبل، MetZ گفته است : قسط اسپم ندارم فقط بگم که نظر manager سرور قابل احترامه و بخواطر اینکه گفتم مدیرکل رسیدگی کنه چون جواب امیر رو به شکایتم میدونم و اینکه با حصله بیشتری رسیدگی میکنن مدیرکلا https://uupload.ir/view/hajreza_goav.mp4/ و اینکه اگه فیلم من ایم باشه دوعل که با شما عزیز دادم بدتر مال منه ولی دلیل نمیشه که ایم باشه واقعا من ایم نبودم و بازم میگم نمیتومم فیلم بگیرم هر موقعه بیام گیم با تشکر عزیزدل میبینید که زیاد میس میدم عزیزان دل مشاهده بفرمایند اگر ایم بود هرچی شما گفتی قبوله?❤️
TheParsa ارسال شده در 20 بهمن، 1401 ارسال شده در 20 بهمن، 1401 در 18 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : سلام جالبه اگه قرار باشه اینجا با این شات ها پلیر رو بن بدیم فکر کنم روزی ۵ نفر بن بشن. سابقه ۵ سال پلی من میگه توی این فیلم هیچ ایمی نبوده و درخواست دارم بررسی بیشتر بشه. @HajRezaشما های رنکی چرا شکایتو میسپاری به منجر؟ @Alireza لطفا چک شه. الکی بن ندیم پلیرو!! عزیزدل من نمیدونم باید به چه ساز شما برقصم ایشون میکه شما رسیدگی نکن بده یکی دیگه مادربزرگموتگ کنم رسیدگی کنه؟ چه ربطی به رنک داره عزیزدل؟ منیجر عزیز از بهترین تشخیص دهنده ها هستن از نظر بنده و به نظر بنده هم درست تشخیص دادن 1 1
ارسالهای توصیه شده