MAHDI_MAHDAVI 0 ارسال شده در 27 بهمن 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: PHANTOM_7 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: _silent نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : خدا رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : منیجر مدارک شکایت: ندارم توضیحات: سلام . ایشون منو بی دلیل بن داده. درخواست مدرک دارم با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmiR_ 131 ارسال شده در 27 بهمن 1401 در 2 دقیقه قبل، MAHDI_MAHDAVI گفته است : اقا ما با این Silent فایت میدیم میخوره میگیره بن میده بی دلیل 2 بار داره این کارو میکنه الان بن داده دوباره. PHANTOM_7 لطفا فرم شکایت رو کامل پرکنید . بعد من از تو میخورم ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmiR_ 131 ارسال شده در 27 بهمن 1401 در 52 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : درود منجر خاطی ۱۲ ساعت زمان برای ارسال مدرک بن پلیر شاکی رو دارد. به دلایلی ریکورد رو نمیتونم اینجا اپلود کنم . ریکورد pv ادمین مربوطه ارسال میشه . باز اگه ادمین بخواد ویس بدون صدا رو اپ میکنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmiR_ 131 ارسال شده در 27 بهمن 1401 در 58 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : درود منجر خاطی ۱۲ ساعت زمان برای ارسال مدرک بن پلیر شاکی رو دارد. پلیر همون موقع ان بن شد و به جاش یه وارن دریافت کرد . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر