Lu3ifeR ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 ام کاربری کسی که شکایت دارد: MrLuCifeR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: [mm]vayking نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :-- مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:500 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:--- مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/avc_cheatsvyking_zced.mp4/ توضیحات: چیت ایم بات مشخصه هرکی ام هست با مولتی اومده اکانت اصلیش بن نشه ادمین مربوطه: @HajReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 چیت ایم خودتون تو فیلمتون مشخصه داره قفل میکنه. Smooth ایمتون رو یه کم بردید بالا که کم قفل کنه اخرشم که از منو گیمتون فیلم نگرفتین . درخواست بن @HajReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 در 48 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : هرکی نشونه بگیره جدیدا ایم شده کاش لانچرو برگردونن هعب اسپم نکنید , از اونجایی که من با کلنتون فایت دادم بعید میدونم با لانچر بتونن پلی بدن +درخواست بن اکانت اصلیشون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HajMmd ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 قصد دخالت ندارم ولی اولا ی چیتر چه با لانچر چه بدون لانچر چیت شو میزنه دوما اگه معیار نشونه گرفتن این باشه علی جان که هر تیری میزنی میخوره یا باید به خاطر تهمت زدن و بن کردن من عذرخواهی کنی یا خودت بن شی در ضمن 2 تا فیلم رو دیدم تفاوت 2 2 کردن هم نشون میده از auto 2 2 داری استفاده میکنی ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lu3ifeR ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2023 در 9 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : درود اول اینکه این من نیستم که هی میای میگی درخواست بن اکانت اصلیشونو دارم. مگه اسم اکانت علی وایکینگه؟ من برم اسممو بزارم ممد لوسیفر ینی شمایی؟ پس این شکایت به من هیچ ربطی نداره. منم نگفتم اکانت شماست گفتم هر کی هست اکانت اصلیش بن شه . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده