MrLuCifeR 239 ارسال شده در 8 اسفند 1401 ام کاربری کسی که شکایت دارد: MrLuCifeR نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: [mm]vayking نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :-- مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:500 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:--- مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/avc_cheatsvyking_zced.mp4/ توضیحات: چیت ایم بات مشخصه هرکی ام هست با مولتی اومده اکانت اصلیش بن نشه ادمین مربوطه: @HajReza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].TheMrAli 52 ارسال شده در 8 اسفند 1401 بسم الله کنار ماشین باشی بیشتر دمیج میخوری https://uupload.ir/view/luci_is0n.mp4/ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrLuCifeR 239 ارسال شده در 8 اسفند 1401 چیت ایم خودتون تو فیلمتون مشخصه داره قفل میکنه. Smooth ایمتون رو یه کم بردید بالا که کم قفل کنه اخرشم که از منو گیمتون فیلم نگرفتین . درخواست بن @HajReza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrLuCifeR 239 ارسال شده در 8 اسفند 1401 در 48 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : هرکی نشونه بگیره جدیدا ایم شده کاش لانچرو برگردونن هعب اسپم نکنید , از اونجایی که من با کلنتون فایت دادم بعید میدونم با لانچر بتونن پلی بدن +درخواست بن اکانت اصلیشون به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HajMmd 142 ارسال شده در 8 اسفند 1401 قصد دخالت ندارم ولی اولا ی چیتر چه با لانچر چه بدون لانچر چیت شو میزنه دوما اگه معیار نشونه گرفتن این باشه علی جان که هر تیری میزنی میخوره یا باید به خاطر تهمت زدن و بن کردن من عذرخواهی کنی یا خودت بن شی در ضمن 2 تا فیلم رو دیدم تفاوت 2 2 کردن هم نشون میده از auto 2 2 داری استفاده میکنی ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MrLuCifeR 239 ارسال شده در 8 اسفند 1401 در 9 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : درود اول اینکه این من نیستم که هی میای میگی درخواست بن اکانت اصلیشونو دارم. مگه اسم اکانت علی وایکینگه؟ من برم اسممو بزارم ممد لوسیفر ینی شمایی؟ پس این شکایت به من هیچ ربطی نداره. منم نگفتم اکانت شماست گفتم هر کی هست اکانت اصلیش بن شه . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر