Metz ارسال شده در 12 اسفند، 1401 ارسال شده در 12 اسفند، 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[Ali]VayKinG نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @HajReza نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : unit fam رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: توضیحات: رضا جان ما اصلا واسمون مهم نیست و اینو یادت باشه یکم شبیه حرفای قشنگت باش که تو جلسات میزنی { البته همه میشناسن تورو} عزیزم! ایشون موقع بگیر زون یه لحظه میپره tele 6 میزنه هم کلنیشم برینگ میده ادمین کاره اشتباهی انجام نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درسته
FesharBaz ارسال شده در 12 اسفند، 1401 ارسال شده در 12 اسفند، 1401 من وقتی tele 6 زدم کسی جلوم خودت هم داخل زون بودی کلا 2 نفر داخل زون بودید 2 - 1 هفته پیش خودت ده بار اینکارو کردی موقع بگیر زون , بعد من میکنم مشکل داره؟ اگر بخوایم اینطور حساب کنیم کار تو مشکل داره ولی کار من نه :)))) **درضمن شکایت از من داری نه از رضا جان پس هم عنوان و هم طرح شکایت رو درست بزن دفعه بعدی**
Metz ارسال شده در 12 اسفند، 1401 سازنده ارسال شده در 12 اسفند، 1401 چه ربطی داره؟؟ تلپورت به مکان قبلی درگیری مجازه عزیزم؟ @AQ[A]MIR درخواست اخطار واسه ایشون به علت دخالت
FesharBaz ارسال شده در 12 اسفند، 1401 ارسال شده در 12 اسفند، 1401 تموم شد؟ خیلی تاثیر گذار بود. ?OWNER professional?
ارسالهای توصیه شده