.SniPeR. 22 ارسال شده در 14 اسفند 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: SniPeR نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: unit kingasghar رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager مدارک شکایت: توضیحات : ایشون به ادمین مود میرن و با مینی گان دمیج میدن و در عکس هم دقت کنید میگن /dets 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Melvin 27 ارسال شده در 14 اسفند 1401 درود ، در حال رکورد ویدیویی بودم که در پست جدید چیت ، ابیوز ، دروغ های مکرر فالکون آپلود خواهد شد همچنین شما عزیزدل ، کیل نشدید و /vfix دادم ماشینتون رو ولی بازم عذر خواهی میکنم بابت این امر ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.SniPeR. 22 ارسال شده در 14 اسفند 1401 شما هم در فایت swan و هم بعدش روی ماشین بنده با ادمین مود میزدید و سوال میکردم میگفتید dets حالا یا دلیل درست میارید یا باید مدیران طبق قوانین برخورد کنند. چون کیل نشدم دلیل بر abouse شما نمیشه. در صورت نیاز مدارک بیشتری از درگیری اپلود خواهد شد که شما مدام وارد ادمین مود میشدید. خواستار رسیدگی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Melvin 27 ارسال شده در 14 اسفند 1401 عزیزم من هرچقدر دلم بخواد ادمین مودم رو آن میکنم این یک دوما مدارکتون به صورت رکورد ارسال کنید در صورتی که به شما دمیج وارد شد و کیل شدید یا من هی on off میکردم اونموقع رسیدگی میشه سوما گفتم ویدیو در حال کمپرس هست و توی تاپیک جدید قرار داده میشه ، بدرود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.SniPeR. 22 ارسال شده در 14 اسفند 1401 در 11 دقیقه قبل، Solo4Ever گفته است : عزیزم من هرچقدر دلم بخواد ادمین مودم رو آن میکنم این یک دوما مدارکتون به صورت رکورد ارسال کنید در صورتی که به شما دمیج وارد شد و کیل شدید یا من هی on off میکردم اونموقع رسیدگی میشه سوما گفتم ویدیو در حال کمپرس هست و توی تاپیک جدید قرار داده میشه ، بدرود بنده صلاح نمیدونم مدرک جدید اپلود کنم مگر به درخواست مدیر انجمن و فردی که رسیدگی میکنه نه به حرف شما. مدارک کافی هستند در صورت نیاز اضافه خواهد شد. @HajReza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FesharBaz 271 ارسال شده در 15 اسفند 1401 سلام. ادمین خاطی آنرنک شد. موضوع رسیدگی و بسته شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر