Fascism ارسال شده در 5 خرداد، 2023 ارسال شده در 5 خرداد، 2023 نام کاربری کسی که شکایت دارد:Fascism نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Silent نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Superstar مدارک شکایت: توضیحات: به چه حقی بهم وارن میده به دلیل دخالت؟؟؟ اینکه تو شکایتی که ازم ریپلی شده چیزی بگه میشه دخالت؟؟. تاپیکی که امیر باز کرده به تاپیک من مربوطه و یجوری میشه گفت ریپلای کرده تو عکس معلومه!!!!! درخواست رسیدگی فوری و انرنک ایشون!!!! 1
SiLeNT ارسال شده در 5 خرداد، 2023 ارسال شده در 5 خرداد، 2023 در 3 دقیقه قبل، ArminBh گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:Fascism نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Silent نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :all رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Superstar مدارک شکایت: توضیحات: به چه حقی بهم وارن میده به دلیل دخالت؟؟؟ اینکه تو شکایتی که ازم ریپلی شده چیزی بگه میشه دخالت؟؟. تاپیکی که امیر باز کرده به تاپیک من مربوطه و یجوری میشه گفت ریپلای کرده تو عکس معلومه!!!!! درخواست رسیدگی فوری و انرنک ایشون!!!! عزیزم شما در پست قبلی که بسته شده بود بودی . اینجا حق دخالت نداری تو قسمت شاهد ها هم که تگ نشدی . لطفا شکایت بی مورد نکنید
Fascism ارسال شده در 5 خرداد، 2023 سازنده ارسال شده در 5 خرداد، 2023 در 8 دقیقه قبل، _SiLeNT گفته است : عزیزم شما در پست قبلی که بسته شده بود بودی . اینجا حق دخالت نداری تو قسمت شاهد ها هم که تگ نشدی . لطفا شکایت بی مورد نکنید در 8 دقیقه قبل، _SiLeNT گفته است : عزیزم شما در پست قبلی که بسته شده بود بودی . اینجا حق دخالت نداری تو قسمت شاهد ها هم که تگ نشدی . لطفا شکایت بی مورد نکنید عزیزم پست به من مربوطه اون تاپیکی که امیر باز کرده رو شکایت من ریپلای زده اینقد تازه واردی که نمیفهمی؟؟ 1
Fascism ارسال شده در 5 خرداد، 2023 سازنده ارسال شده در 5 خرداد، 2023 اینم مدرکی که نشون میده پست به من مرتبطه و میبینید خود سایت منو تگ کرده 2
Viper ارسال شده در 5 خرداد، 2023 ارسال شده در 5 خرداد، 2023 درود ادمین @_SiLeNT از تیم استف استعفا داده است. و همچنین اخطار پلیر @ArminBh برداشته شد. موضوع رسیدگی و بسته شد 4 2 1
ارسالهای توصیه شده