رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

FesharBaz

MrTakPar

ارسال‌های توصیه شده

نام کاربری کسی که شکایت دارد: MrTakPar
نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: FesharBaz (شکایت ندارم چون گناهی نداره میخوام از دیده خودش که تو اصل ماجرا بود نظر بده )
نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Silent
رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : - Falcon 
مدارک شکایت: Panel
توضیحات: آرش جان تو خودت بودی و دیدی من پرسیدم تو توی Ts RAP بودی امروز Sweet? گفتی نه و پرسیدی ای پی تی اس چیه همون MyTs? من پرسیدم که با ارمین مشکلی نداری ؟ بخاطر همون داستان دعواشون و تایید کردم که بله مای تی اس . ای ار با این که این فقط اخر Ip تی اس رپه =))) خودتم میدونی ای پی کامله MyTs.ir ببرین تو تی اس سرچ کنید میگه همچین چیزی وجود نداره.. در کل یکم فکر کنید میدونید وقتی از سال ۹۶ اینجا بودم بیشتر رنک ها هم داشتم میفهمم که Adv Warn هست چطوری تبلیغ کنم که نره واسه یه منیجره گوگولی(هرچند اونم گناهی نداره میخواست سایلنت انرنک کنه )xD ? ولی درکل ارش جان شما که طرف حسابم با خودت بود ، اگه از نظر تو من اومدم برای کلنی که خودت داخلش هستی تبلیغ کنم که بن چیه Vac بن کنید اگه نه هرچی خودت دوست داری ... @FesharBaz دلیل تگ کردنم اینه که ایشون از کل ماجرا خبردار بود . بوس بوس ?

• Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp

سلام.

پارسا جان با مدیرکل هماهنگی لازم انجام میشود و UnBan خواهید شد.

با وجود اینکه سرور TeamSpeak آرناگیم آفلاین است , میتوانید در Discord آرناگیم در ارتباط باشید.

لینک Discord آرناگیم :

https://discord.com/invite/FHewXGyY

موضوع رسیدگی و بسته شد.

@Alireza

@HajReza

• Thanks 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...