رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری کسی که شکایت دارد:[RAP]shahin.m4

نام کاربری کسی که از او شکایت شده:[dark_mehdi]

امتیاز‌فرد مورد نظر:-

رنک فرد مورد نظر در صورت وجود :-

مدارک:spacer.pngspacer.png

توضیحات: همونطور که تو عکس مشخصه من درحال قطعه سازی بودن و حتی پیام دریافت قطعه هامم تو عکس اول موجوده .فقط به این علت که مسیر برگشتم با زون مطابقت داره مجبورم برای تسریع قطعه سازی از اونجا عبور کنم و هرگز هم با افراد زون کاری ندارم و همیشه بدون وانتد و بدون کلن میرم

تو این جریان من نه عضو کلنی بودم و هنوز هم نیستم اما این فرد اول به چرخ موتور من شلیک کرد تا نتونم برم و بعد منو بدون اینکه حرکتی داشته باشم کیل دادن 

حتی با این وجود که من بهشون گفتم نزنید اصلا با زون کاری ندارم.

درخواست مجازات برای این فرد دارم

ونکته دیگر اینکه:این فرد دارای چندین اکانت میباشد من خواستار اجرای قوانین بر روی اکانت اصلی ایشون هستم

باتشکر

arenagame_samp
ارسال شده در

درود

? علاوه بر مسیر اصلی منطقه تسخیر فرود ، شما میتوانید از راه زیرزمینی زون فرودگاه به باند فرود رسیده و از آنجا به کارخانه قطعه سازی بروید.

✔️ موضوع رسیدگی و بسته شد

ارسال شده در
در 1 ساعت قبل، [.Cpt.PriCe.] گفته است :

درود

? علاوه بر مسیر اصلی منطقه تسخیر فرود ، شما میتوانید از راه زیرزمینی زون فرودگاه به باند فرود رسیده و از آنجا به کارخانه قطعه سازی بروید.

✔️ موضوع رسیدگی و بسته شد

شاید درست متجوه نشدید مسیر رفت من برا قظعه سازی جاده بقل و کوهستانیه و من فقط برای برگشتن از زون عبور میکنم و فرقی هم نمیکنه از کدوم راه عبور میکنم در هرحال مسیر من با زون مطابقت داره و پلیر ها میتونن به من تیراندازی کنن

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...