Melvin ارسال شده در 6 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2023 شاکی : @Solo4Ever خاطی : IDK رنک : سوپروایزر به بالا شاهدان : @Doshvar توضیحات : درود ، با سینا داشتیم تو مپ گشت میزدیم ، من ادمین مود و سینا گوشی کانکت شده بود ، من قبلش گادمود زده بودم موردی هم نداره فک کنم ، راننده اندرویده سرنشین هم منم ! تو زون میریم و به ماشین ما تیر میزنن ولی ماشین دمیج نمیشه ! خب گادمود ام نباشه بازم دمیج نمیشه دیگه ! بعد یکی از عزیزان رنک بالا آنرنک میزنن 14 ساعت ابیوز ! من کجا ابیوز کردم ؟ هیچ جای سایت ننوشته که موبایل درایور نباید گادمود باشه ! درخواست بکرنک ! @FesharBaz ادمین مربوطه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KuRoSh ارسال شده در 6 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2023 در 24 دقیقه قبل، Solo4Ever گفته است : شاکی : @Solo4Ever خاطی : IDK رنک : سوپروایزر به بالا شاهدان : @Doshvar توضیحات : درود ، با سینا داشتیم تو مپ گشت میزدیم ، من ادمین مود و سینا گوشی کانکت شده بود ، من قبلش گادمود زده بودم موردی هم نداره فک کنم ، راننده اندرویده سرنشین هم منم ! تو زون میریم و به ماشین ما تیر میزنن ولی ماشین دمیج نمیشه ! خب گادمود ام نباشه بازم دمیج نمیشه دیگه ! بعد یکی از عزیزان رنک بالا آنرنک میزنن 14 ساعت ابیوز ! من کجا ابیوز کردم ؟ هیچ جای سایت ننوشته که موبایل درایور نباید گادمود باشه ! درخواست بکرنک ! @FesharBaz ادمین مربوطه با سلام . بنده شمارو ان رنک کردم به دلایلی نمیتونم مدرک هارو اینجا اپ کنم ولی مدرک به پیوی این 3 نفر اپلود میشه . با تشکر @FesharBaz @Alireza @HajReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Melvin ارسال شده در 6 خرداد، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2023 اصن کاری به مدرک ندارم ! یارو اندرویده خودتونم جر بدید نمیتونید دمیجش بدید ، بک رنک نخورم تماما پارتی بازی رو میشه ، این یک . دوما مگه شما از استف استعفا ندادی ؟ کی باشی بخوای تیک رنک کنی ؟ درخواست رسیدگی به دور از هرگونه رفیق بازی ! @HajReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KuRoSh ارسال شده در 6 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2023 در 2 دقیقه قبل، Solo4Ever گفته است : اصن کاری به مدرک ندارم ! یارو اندرویده خودتونم جر بدید نمیتونید دمیجش بدید ، بک رنک نخورم تماما پارتی بازی رو میشه ، این یک . دوما مگه شما از استف استعفا ندادی ؟ کی باشی بخوای تیک رنک کنی ؟ درخواست رسیدگی به دور از هرگونه رفیق بازی ! @HajReza بنده استف نیستم ولی دلیل نمیشه از cmd که دارم تو راه درست استفده نکنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Melvin ارسال شده در 6 خرداد، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2023 در 2 دقیقه قبل، IRagnar گفته است : بنده استف نیستم ولی دیلیل نمیشه از cmd که دارم تو راه درست استفده نکنم شما همرو تو زون فرود با مینی گان زدید دوغ و ماست و باهم قاطی نکن ! رنک رو تیک کرده بودید و رو ادمین مود مونده بودم ! جواب سوال من رو ندادید که کجای کار من ابیوز هست ؟ که تیک رنک شدم !؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Melvin ارسال شده در 6 خرداد، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2023 هرچه سریع تر بک رنک بشم ! تایم رنگ ندارم واینکه مدیرکل های عزیز گفتن رنک های بالای شاپ رو زیاد آنرنک نزارید بمونن ! (خودم نشنیدم و از یکی دو تا از بچه های سرور دیدم) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KuRoSh ارسال شده در 6 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2023 در 1 دقیقه قبل، Solo4Ever گفته است : هرچه سریع تر بک رنک بشم ! تایم رنگ ندارم واینکه مدیرکل های عزیز گفتن رنک های بالای شاپ رو زیاد آنرنک نزارید بمونن ! (خودم نشنیدم و از یکی دو تا از بچه های سرور دیدم) نمیخوام اسپم بدم ولی بنده هر سوالی از ممدرضا پرسیدم گفت طبق قوانین ! منم طبق قوانین با شما رفتار کردم . نگران تایم رنکت هم نباش وقتی ان رنک میشی تایمت نمیره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Melvin ارسال شده در 6 خرداد، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2023 عه خب پس حلاله شکایت پس میگیرم فقط چون ۳۲ ساعتم قبلش آنرنک بودم بااینکه میدونم ابیوزی نکردم ولی تایم آنرک رو بیارید پایین پست بسته بشه @FesharBaz لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FesharBaz ارسال شده در 6 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2023 شکایت توسط @Solo4Ever پس گرفته شد. موضوع بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده