[FB].Xenon 56 ارسال شده در 15 اسفند 1401 شاکی : @[FB].Xenon خاطی : @FesharBaz رنک خاطی : Falcon مدرک : توضیحات : goto الکی میکنه درخواست آنرنک.... رسیدگی با : @Alireza 2 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FesharBaz 271 ارسال شده در 16 اسفند 1401 سلام. با توجه به اینکه من روز 6 March وارد تیم استف شدم و این شکایت شما مال 5 March هست. بنده الان از شما عذرخواهی میکنم بابت این موضوع که اصلا هم قصد کیل دادن شما را نداشتم. در ضمن من رنک خریداری شده OWNER بودم و اگر دقت کنید به مینی مپ من و شما جلوی GunShop هستیم و قصد کیل دادن نبودم. ( کیل لیست رو نگاه ) و بنده با OWNER آنرنک شدم و شما داخل طرح شکایت زدی رنک خاطی Falcon و قصد آنرنکی بنده که کاری نکردم رو دارید. @Alireza 1 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[FB].Xenon 56 ارسال شده در 16 اسفند 1401 شکایتو پس میگیرم درخواست بستن این موضوع... @Alireza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FesharBaz 271 ارسال شده در 16 اسفند 1401 موضوع بسته شد. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر