MrTakPar ارسال شده در 17 اسفند، 1401 ارسال شده در 17 اسفند، 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: MrTakPar نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: FB].DreameR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Clan Faze رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : OWNER مدارک شکایت: Panel توضیحات: ایشون بنده رو بن کرده .
FesharBaz ارسال شده در 17 اسفند، 1401 ارسال شده در 17 اسفند، 1401 سلام. 12 ساعت مهلت برای ارسال مدرک از سوی ادمین خاطی
Fascism ارسال شده در 17 اسفند، 1401 ارسال شده در 17 اسفند، 1401 در 2 ساعت قبل، FesharBaz گفته است : سلام. 12 ساعت مهلت برای ارسال مدرک از سوی ادمین خاطی با سلام عرض ادب ارش جان این اکانتی که باهاش پارسا رو بن کردن اکانت دوم منه و بخواطر این موضوع از پارسا جان معذرت میخوام و خودشم میفهمه اگه من بودم روش cmd نمیزدم و درخواست انبنشو دارم ولی بخواطر اینکه اکانت دومم انرنک نشه طبق صحبت های ارش فیلمو از رفیقم میگیرم در تلگرام یا در زیر همین تاپیک ارسال میکنم و فیلم های بقیه کسانی که بن شدن و شکایت کردن فیلمشونو در اولین فرصت خواهم گرفت اکانت سایت نداشتم و مجبور شدم با اکانت ارمین بیام HoseiN @Viper @FesharBaz 1
MrTakPar ارسال شده در 17 اسفند، 1401 سازنده ارسال شده در 17 اسفند، 1401 Man Shekayatam Ro Pas Migiram |♧<3
FesharBaz ارسال شده در 17 اسفند، 1401 ارسال شده در 17 اسفند، 1401 در 33 دقیقه قبل، ArminBh گفته است : با سلام عرض ادب ارش جان این اکانتی که باهاش پارسا رو بن کردن اکانت دوم منه و بخواطر این موضوع از پارسا جان معذرت میخوام و خودشم میفهمه اگه من بودم روش cmd نمیزدم و درخواست انبنشو دارم ولی بخواطر اینکه اکانت دومم انرنک نشه طبق صحبت های ارش فیلمو از رفیقم میگیرم در تلگرام یا در زیر همین تاپیک ارسال میکنم و فیلم های بقیه کسانی که بن شدن و شکایت کردن فیلمشونو در اولین فرصت خواهم گرفت اکانت سایت نداشتم و مجبور شدم با اکانت ارمین بیام HoseiN @Viper @FesharBaz سلام. درخواست آنبن @MrTakPar قبول شد. شکایت پس گرفته شد. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده